Artikel top billede

Microsoft: Her er planen for vores næste Office-pakke

Microsoft påbegynder nu for alvor arbejdet med den næste version af Office-pakken. Allerede nu er de første brugere i gang med at teste den.

Læs også:

IBM dropper egen kontorpakke - har en helt ny plan

Microsoft løfter lidt af sløret for fremtidens SharePoint

Mens Microsofts Office 2010 stadig bliver rullet ud på de danske arbejdspladser, er den næste version - kodenavn Office 15 - nu for alvor ved at tage form.

Microsoft meddeler, at man netop har indledt det såkaldte Technical Preview Program.

"Office 15 er kodenavnet for den næste generation af Microsft Office-produkter og -services, og det tekniske preview er første gang vi deler vores arbejde med en udvalgt gruppe af kunder under non-disclosure kontrakter," skriver udviklings-chef PJ Hough fra Microsoft Office Division i et blogindlæg.

PJ Hough skriver videre, at han på nuværende tidspunkt kun er klar til at dele få detaljer med omverdenen.

"...men jeg kan fortælle jer, at Office 15 er det mest ambitiøse foretagende indtil nu for Office divisionen."

"Med Office 15 vil vi for første gang nogensinde samlet opdatere vores cloud services, servere og mobile- og pc-klienter med Office, Office 365, Exchange, SharePoint, Lync, Project og Visio. Sagt ret simpelt så vil Office 15 hjælpe folk med at arbejde, samarbejde og komminikere smartere og hurtigere end nogensinde før."

Det tekniske preview-program er for en lukket kreds, men allerede til sommer vil Microsoft være klar med den første offentlige beta.

Den seneste version af Office-pakken blev frigivet i sommeren 2010. 2007-versionen kom i januar det år.

Det vides ikke, hvornår den næste version af Office-pakken er klar til frigivelse, men hvis betaen er ude op til sommerferien, er det ikke usandsynligt, at det bliver samtidig med det kommende Windows 8.

Læs også:

IBM dropper egen kontorpakke - har en helt ny plan

Microsoft løfter lidt af sløret for fremtidens SharePoint
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere