Artikel top billede

Sådan reagerer plagede politifolk på Polsag-skrotning

De bornholmske betjente har desperat forsøgt at få Polsag til at køre i mere end et år. Se her, hvordan de reagerer på beslutningen om at skrotte det hundedyre system.

"Vi er lettede. Vi er meget lettede."

Sådan siger tillidsrepræsentant og formand for de politiansattes fagforbund, Bornholms Politiforening, Henrik Schwarz, efter at Justitsministeriet i dag har trukket stikket på det udskældte skandale- system fra CSC, Polsas.

De omkring 80 medarbejdere på Bornholm har i lidt mere end et år arbejdet med systemet, som har betydet, at de til sidst frygtede for deres helbred.

Det fortalte de for nylig rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg om under dennes besøg på øen. Et besøg som åbenbart gjorde stort indtryk på rigspolitichefen. Det kan du læse mere om her.

Betjent er overrasket

Men samtidig med at lettelsen er formanden for de bornholmske politiansatte overrasket over politiets beslutning om at droppe Polsag.

"Jeg er overrasket, fordi man helt tager det af bordet. Man lukker det helt ned," siger Henrik Schwarz.

Han fortæller, at de bornholmske politimedarbejdere har fået oplyst, at de allerede i næste uge går tilbage til at arbejde med det gamle politisystem Polsas.

"Vi er på Polsas i næste uge," siger han.

I den forbindelse skal medarbejderne lige have pudset færdighederne af på det gamle system, der i årtier har været brugt i politiet, og som andre steder i landet stadig er i anvendelse.

Når den plan er på plads, forventer formanden at logge ud af Polsag for sidste gang.

Hvad der videre kommer til at ske omkring et muligt alternativt nyt it-system, har medarbejderen ifølge formanden ikke fået information om.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere