Artikel top billede

Konsulenthus: 20.000 brugere dropper Lotus Notes

Stort konsulenthus skrotter Notes i samtlige 16 lande, hvor selskabet er repræsenteret, til fordel for Microsofts Office 365.

Konsulenthuset Steria kaster sig i armene på Microsoft i samtlige 16 lande, hvor selskabet har datterselskaber - heriblandt Danmark.

Beslutningen om at konvertere de 20.000 ansatte, hvoraf cirka 167 arbejder i Danmark fra Notes til Microsoft Office 365, kommer få dage efter, at Steria lancerede "verdens første selvbetjente arbejdsplads i skyen.

En annoncering som Steria kalder sit "Workplace on Command initiativ". En løsning, hvor netop 365 er en af de applikationer, som tilbydes.

Vores egen medicin

I praksis betyder det, at Steria vil udskifte sine Notes-installationer og i stedet overgå til Microsofts integrerede og cloudbaserede platform for emails, instant messaging, dokumenthåndtering og -deling, kalenderstyring med videre.

"Vi tager vores egen medicin. Med Workplace on Command giver vi medarbejdere verden over adgang til både deres virksomheds egne applikationer og diverse standardapplikationer," udtaler Peter N. Østerbye, administrerende direktør for Steria Danmark.

Det danske selskab fyrede hver ottende af sine ansatte for et år siden.

Andre siger farvel

Steria forventer at begynde udrulningen af Microsoft Office 365 fra andet kvartal i år.

I øvrigt er Steria langt fra den første store Notes-bruger, som har sagt farvel til IBM's samarbejdsplatform til fordel for konkurrenten Microsofts produkter.

Den svenske regering har netop sagt farvel til Notes, ligesom også revisionskoncernen Ernst & Youngs 150.000 Notes-brugere i 140 lande blev forvandlet til Microsoft Exchange-brugere i november sidste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere