Artikel top billede

Stort sikkerhedsfirma lagt ned af hackerangreb

Efter et kritisk blog-indlæg er et af verdens største sikkerhedsfirmaer blevet ramt af Anonymous' hævn.

Læs også:

Tæt på Anonymous: Sådan er gruppen organiseret

Sådan foregår et Anonymous-angreb

25 Anonymous-medlemmer anholdt af politiet

Sikkerhedsfirmaet Panda Security er blevet ramt af et angreb fra hackerbevægelsen af Anonymous.

Det er sket som hævn, efter at en ansat i Panda, Luis Corrons, har skrevet et meget kritisk blog-indlæg om hacktivist-bevægelsen Lulzsec, der har tråde til Anonymous.

"Panda Security har fået stort set alle sine domæner kompromitteret af Anonymous efter en udtalelse fra firmaet omkring anholdelsen af fire medlemmer af Lulzsec," fortæller Peter kruse fra det danske sikkerhedsfirma CSIS.

Panda Security leverer forskellige sikkerhedsløsninger herunder en international anerkendt antivirus-løsning.

Ridse i lakken

Udover at kompromittere Panda's websider har Anonymous også publiceret passwords til e-mail-konti tilhørende mere end 100 medarbejdere hos sikkerhedsfirmaet.

Der er dog stadig ikke præcise informationer om, hvilke oplysninger Anonymous har fået adgang.

"Det er stadig for tidligt at sige, om angriberne har fået fingre i andet end de publicerede informationer. Det er dog under alle omstændigheder en ridse i lakken for et sikkerhedsfirma, at deres webservere er blevet hacket så hurtigt efter blog-indlægget," vurderer han.

I relation til angrebet er der postet talrige Twitter-beskeder fra AntiSec og Anonymous.

Læs også:

Tæt på Anonymous: Sådan er gruppen organiseret

Sådan foregår et Anonymous-angreb

25 Anonymous-medlemmer anholdt af politiet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Mytrendyphone efter momssag og tvangskonkurs i Norge: ”Det er blevet stillet op som om vi nærmest har snydt”
Interview: I marts blev mobiludstyrsleverandøren Mytrendyphone erklæret konkurs, men stifteren Silvan Popovic mener at moms-afgørelsen, der ledte til konkursen er "hundrede tusind procent" uretfærdig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.