Artikel top billede

TDC har seriøse problemer med fakturaer til kunder

Store problemer med fakturaer hos TDC skaber ballade hos teleselskabets kunder.

Læs også:

Ny tele-trend vender op og ned på TDC's forretning

Kunder på SKI-aftalen 02.08, der har valgt TDC, er godt og grundigt sure.

For det første føler nogle kunder sig direkte "røvrendt," fordi TDC pludselig har sat hastigheden ned.

Men nu er opstået endnu et problem, som får kunderne op i det røde felt: Der er store problemer med TDC's fakturaer.

Det erfarer Computerworld.

"Det kan jeg godt bekræfte. TDC har seriøse problemer med deres fakturering af kunder," fortæller seniorkonsulent Jesper Haumann fra rådgivningsfirmaet Netplan. 

Helt gal med priserne

Den væsentligste udfordring er, i følge Jesper Haumann, at TDC i lang tid ikke har været i stand til at fakturere kunder korrekt i henhold til aftalen.

"Det betyder, man hos TDC har anvendt de gamle takster og rabatter fra den forrige SKI-aftale. TDC er derfor ude i at skulle tilbagebetale manglende rabat til samtlige SKI-kunder," fortæller Jesper Haumann.

For den er helt gal med fakturerne.

Flere konsekvenser

"De fakturaer som kunder modtager er komplet umulige at gennemskue for de fleste kunder - da der er uoverensstemmelse mellem ydelser på SKI-aftalen og fakturatekst på fakturaen," forklarer Netplan-konsulenten. 

Konsekvensen for de mange SKI-kunder på aftalen er ifølge Jesper Haumann, "at kunderne ikke kan følge op på aftalen og forbruget og blot betaler fakturaen uden mulighed for at kontrollere for fejl."

"Tilbagebetaling af manglende rabat er samtidig behæftet med stor usikkerhed - dels for TDC at opgøre - men også for kunden efterfølgende at kontrollere," siger han.

Samtidig giver det store kvaler for mange kunder, da man har svært at opgøre og effektuere besparelser - herunder hvad den budgetmæssige konsekvens er for den enkelte institution.

Læs kommentar fra TDC senere her på Computerworld.dk.

Læs også:

Ny tele-trend vender op og ned på TDC's forretning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.