Artikel top billede

iPad-klager tager til: Ny iPad bliver alt for varm

Den nye iPad er hot i en mere end en forstand, lyder det fra et stigende antal brugere. Test bekræfter kritikken.

I går, tirsdag, kunne vi fortælle, at der på Apples officielle debatforum er mange brugere, der klager over, at deres iPad bliver varm.

"Jeg hentede min sorte 32 GB (WiFi) fredag morgen. Så snart jeg begyndte at anvende den, kunne jeg mærke, at den blev varm. Det er ikke vildt sammenlignet med en laptop, men for en enhed som denne er det ikke særligt behageligt," skriver en bruger i Apples forum. 

De rapporter får nu opbakning fra USA's største forbrugermagasin, det anerkendte Consumer Reports, som har lavet målinger, der viser, at den nye iPad under intensiv brug bliver op til 6,6 grader celsius varmere end iPad 2. 

Det fremgår af forbrugermagasinets tests, at den nye iPad kan nå en temperatur på op til 46,6 grader celsius (116 grader fahrenheit). 

Udsat for spil-test

De højere temperaturer er målt under tests, hvor en iPad2 og en ny iPad er sat til at afvikle det grafiktunge spil Infinity Blade II i 45 uafbrudte minutter, samtidig med at de er sat til opladning.

Consumer Reports har dog også lavet en tilsvarende test, hvor to iPads ikke er sat til opladning i mens. Det har dog kun begrænset indflydelse på udfaldet - her blev temperaturen målt på den nye iPad målt til at være på 45 grader.

Forbrugermagasinet nævner dog, at selvom varmen tydeligt kan mærkes, når iPad'en bliver holdt i hånden, så er temperaturen ikke så høj, at det føles brændende eller direkte ubehageligt, når den holdes i hånden i kortere i perioder.

Begge test blev udført i et lokale med luft temperatur på 22 grader. Apple fraråder, at iPad'en bliver brugt i omgivelser, hvor lufttemperaturen overstiger 35 grader.

Consumer Reports undersøgelse er ikke den eneste, der viser, at den nye iPad bliver varmere end de tidligere versioner. En lignende test udført at den hollandske side Tweakers.net viser samme tendens.

I Tweakers test, hvor iPaden dog bliver udsat for knap så krævende udfordringer, er temperaturen på den nye iPad målt til 33,6 grader celsius, mens en iPad 2 blev 28,2 grader varm.

Apple svarer på kritik

Sagen om de varme iPads, ser dog ikke ud til at give Apple sved på panden.

I løbet af de første fire dage, har den calforniske virksomhed solgt mere end 3 millioner nye iPads, og Apples svar på kritikken er dog også relativ kølig.

Til den amerikanske tech-blog All Things D, meddeler Apples PR-medarbejder Trudy Muller, at iPad'en opererer inderfor Apples temperatur-krav, og hvis kunder oplever problemer, opfordres de til at kontakte Apples skadeservice, AppleCare.

Læs også:

Her er 5 grunde til, at du ikke skal købe den nye iPad

Gadget-eksperter er vildt begejstrede over ny iPad-skærm
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kommunal IT-sikkerhed: Sådan håndterer du det mest effektivt
Hvordan sikrer du systemer og fortrolige data i den kommunale sektor trods begrænsede budgetter og en lang række krav til den digitale transformationsproces? Få et godt overblik her.