Artikel top billede

Waoo jubler: Vi har kundetilgang over hele landet

Fiberudbyderen Waoo har netop rundet 400.000 abonnementer og forbereder sig til kamp på tv-området.

Læs også:

Fiber-boss: Derfor køber vi konkurrent.

TDC i fiberkrig: Elselskaberne er dobbeltmoralske.

27.000 husstande har meldt sig under Waoos faner det sidste halve år.

Det vækker glæde hos Waoo, der, udover at skaffe nye kunder i hus, har været travlt optaget af at effektivisere virksomheden.

Samlet set er Waoo nu oppe på at have tegnet mere end 400.000 abonnementer.

"Vi er meget stolte over, at vi har rundet 400.000 abonnementer. Vi har formået både at vækste og forbedre indtjeningen samtidig," lyder det fra Waoos direktør, Anders Christjansen.

Han ønsker ikke at udtale sig om, hvor store forskelle der er på evnen hos de 14 elselskaber, der står bag Waoo, til at skaffe nye kunder i hus.

Men han bedyrer, at Waoo oplever kundetilgang over hele landet.

Nu skal produktområdet forbedres

De 400.000 abonnementer er fordelt på 212.000 husstande.

Mens samtlige husstande har købt fiberbredbånd, er det kun cirka halvdelen, det vil sige omkring 100.000, der har valgt at købe et tv-abonnement hos Waoo.

Direktøren afviser, at tv-tallet er skuffende.

"Vi har kørt en strategi, hvor det første år har handlet om at strømline organisationen. Nu skal vi til at forbedre produktområdet," siger direktøren og fortsætter:

"Vi vil selvfølgelig fortsat have meget fokus på fiberbredbånd, hvor vi har fået ændret spillereglerne ved at få introduceret en hastighedsgaranti. Vi vil også gerne ændre på spillereglerne på tv-området," siger direktøren, som dog ikke ønsker at gå nærmere i detaljer med planerne.

"Men vi kommer i 2012 med tre større tiltag, der vil forbedre vores konkurrencedygtighed på tv-området," lover han.

Waoo blev dannet i 2010 ved en sammenlægning af Profiber, Smile Content og Dansk Bredbånd og fungerer som et fælles produkt- og markedsføringsselskab for de 14 fiberselskaber, der ejer sammenslutningen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere