Artikel top billede

Waoo jubler: Vi har kundetilgang over hele landet

Fiberudbyderen Waoo har netop rundet 400.000 abonnementer og forbereder sig til kamp på tv-området.

Læs også:

Fiber-boss: Derfor køber vi konkurrent.

TDC i fiberkrig: Elselskaberne er dobbeltmoralske.

27.000 husstande har meldt sig under Waoos faner det sidste halve år.

Det vækker glæde hos Waoo, der, udover at skaffe nye kunder i hus, har været travlt optaget af at effektivisere virksomheden.

Samlet set er Waoo nu oppe på at have tegnet mere end 400.000 abonnementer.

"Vi er meget stolte over, at vi har rundet 400.000 abonnementer. Vi har formået både at vækste og forbedre indtjeningen samtidig," lyder det fra Waoos direktør, Anders Christjansen.

Han ønsker ikke at udtale sig om, hvor store forskelle der er på evnen hos de 14 elselskaber, der står bag Waoo, til at skaffe nye kunder i hus.

Men han bedyrer, at Waoo oplever kundetilgang over hele landet.

Nu skal produktområdet forbedres

De 400.000 abonnementer er fordelt på 212.000 husstande.

Mens samtlige husstande har købt fiberbredbånd, er det kun cirka halvdelen, det vil sige omkring 100.000, der har valgt at købe et tv-abonnement hos Waoo.

Direktøren afviser, at tv-tallet er skuffende.

"Vi har kørt en strategi, hvor det første år har handlet om at strømline organisationen. Nu skal vi til at forbedre produktområdet," siger direktøren og fortsætter:

"Vi vil selvfølgelig fortsat have meget fokus på fiberbredbånd, hvor vi har fået ændret spillereglerne ved at få introduceret en hastighedsgaranti. Vi vil også gerne ændre på spillereglerne på tv-området," siger direktøren, som dog ikke ønsker at gå nærmere i detaljer med planerne.

"Men vi kommer i 2012 med tre større tiltag, der vil forbedre vores konkurrencedygtighed på tv-området," lover han.

Waoo blev dannet i 2010 ved en sammenlægning af Profiber, Smile Content og Dansk Bredbånd og fungerer som et fælles produkt- og markedsføringsselskab for de 14 fiberselskaber, der ejer sammenslutningen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere