Artikel top billede

Foto: Mads Elkær. (Foto: SH Søren Holm)

Sådan fjerner du dårlige søgeresultater fra Google

En ny nettjeneste gør det pærelet at fjerne de dårlige søgeresultater fra Google.

Da Stein Bagger i 2008 blev afsløret som stor-svindler, spurgte mange sig selv:

"Hvordan kan én mand fuppe så mange mennesker?"

En del af forklaringen er, at Stein Bagger hyrede en ekspert til at manipulere med sine Google-resultater, så gamle svindelsager ikke længere dukkede op som de første søgeresultater.

Dukker der også uheldige søgeresultater op, når folk Googler dit navn, behøver du ikke hyre en dyr søgemaskine-ekspert, som Stein Bagger gjorde.

Ny tjeneste fjerne skjuler resultater

I stedet kan du hente hjælp hos den nye internettjeneste Brandyourself.com, der automatisk hjælper dig med at skubbe irriterende søgeresultater ud i glemslen og erstatte dem med mere positive resultater.

Når du opretter dig som bruger på Brandyourself.com, skal du først oprette din egen profilside, som Brandyourself sørger for bliver placeret i toppen af dine søgeresultater.

På profilsiden kan du skrive dit cv og dine kontaktoplysninger på samme måde, som du gør på en af disse visitkortsider, som vi tidligere har omtalt.

Brandyourself giver dig desuden en oversigt over dine Google-resultater.

Ud for hvert resultat kan du markere det som et "positivt resultat", hvis du vil have det højere op på listen, mens du kan markere det som et "negativt resultat", hvis du vil have det længere ned.

Du kan desuden tilføje de positive links, som du gerne vil have til tops i dine søgeresultater. Eksempelvis artikler, hvor du selv eller din virksomhed har fået positive omtale.

Til at starte med kan du gratis tilføje tre links, men du kan købe et premium-medlemskab, der giver dig ret til at tilføje et ubegrænset antal links.

Et premium-medlemskab koster enten 55 kroner om måneden eller cirka 450 kroner om året.

Læs også:

Kendt blog-kriger: Derfor skal din virksomhed blogge 

Sådan skriver du en fed pressemeddelelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?