Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Mobil-gigant dropper Windows Phone

Sydkoreanske LG har ikke flere smartphones med Microsofts Windows Phone på vej. Se her hvorfor.

Læs også:

Derfor vil Windows Phone snart give iOS baghjul

To år efter lancering: Så lillebitte er Windows Phone

Microsofts Windows Phone-styresystem er tilsyneladende ved at miste en af hardware-støtterne.

En LG-talsperson fortæller til avisen Korean Herald, at man ikke har flere Windows-smartphones på vej, men i stedet vil fokusere på Android-platformen.

"Det totale antal solgte enheder på det globale marked med Windows Phone er ikke af en betydningsfuld størrelse," lyder det fra LG.

Samtidig holder LG dog en dør lidt på klem for Microsoft ved at sige, at man har tænkt sig fortsat at udvikle inden for Windows Phone - dog uden at have nye produkter på vej.

Det er relativt hurtigt, at LG vælger at lægge afstand til Windows Phone.

Selskabet har kun en enkelt model på markedet med Microsoft-styresystemet, LG Optimus 7.

Hvem bakker op?

Der har tidligere været en del snak om, hvorvidt Microsofts tætte partnerskab ned Nokia kan få den konsekvens, at andre telefon-producenter ikke ønsker at bakke op om platformen.

For nogle måneder siden blev det dog afvist af en anden Windows Phone-støtte, HTC.

"Nokia og HTC har en fælles interesse i det her. Jeg tror på, at det nok skal blive et stærkt økosystem," sagde selskabets administrerende direktør Peter Chou på Mobile World Congress i Barcelona.

"HTC er ikke et closed minded selskab. Nokia har en masse styrke, og vi tror på, at vi kan drage nytte af hinanden."

Også Samsung bakker stadig op om Windows Phone, selvsom selskabets storsællert, Galaxy-serien, som bekendt kører Android.

Tidligere på måneden konkluderede Gartner, at Microsofts markedsandel på det globale marked var 5,6 procent ved udgangen af 2011.

Gartner venter, at markedsandelen vil være steget til 19,5 procent.

Læs også:

Derfor vil Windows Phone snart give iOS baghjul

To år efter lancering: Så lillebitte er Windows Phone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.