Artikel top billede

Hårdt ramt: Skyline-kunder ramt af to konkurser

Flere af konkursramte Skylines kunder og partnere blev kunder hos Skyline netop på grund af en konkurs. Nu skal de på den igen.

Læs også: TDC-ejet lavprisselskab overtager Skyline-kunder 

For flere kunder og partnere hos Skyline ramte konkursen i sidste uge ekstra hårdt.

For de er blevet ramt af bøvl fra ikke mindre end to konkurser inden for bare cirka et halvt års tid.

Flere kunder og partnere fra det konkursramte Wimax-selskab Butlernetworks flyttede nemlig over til Skyline omkring august 2011, da virkningerne fra denne konkurs for alvor satte ind.

Men der skulle altså kun gå kort tid, inden også Skyline røg i gulvet med et brag. 

Nianet i Butler-klemme

I august udtalte en Butlernetworks-partner om skiftet til Skyline:

"Vi er derfor glade for, at vi har kunnet få hjælp af Skyline til at overtage og fortsætte de kredsløb, vi havde i klemme. At Skyline så oveni købet til fulde lever op til Butlers høje tekniske niveau, er blot en ekstra gevinst og et godt grundlag for det fortsatte fremtidige samarbejde," fortalte administrerende direktør for Nianet, Rasmus Helmich dengang, som samarbejdspartner.

Andre partnere var Siminn, Cirque og Colt, oplyses det i flere artikler fra dengang. 

I dag ærgrer konkursen da også Rasmus Helmich, der dog hæfter sig ved at der er tale om begrænsede aktiviteter hos Nianet, der ligger hos Skyline.

"Ja, det er da irriterende, men vi har få kunder tilbage hos Skyline. De fleste brugte kun teknologien som sekundært kredsløb og en hel del er allerede gået over til fiber," fortæller han.

Butler, Skyline, TDC-ejet

Nu er 6.000 private mobil-kunder hos Skyline så blevet flyttet videre over i det TDC-ejet lavprisselskab, Unotel, fortæller dets administrerende direktør Esben Kolind.

Læs mere om det her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.