Artikel top billede

Hårdt ramt: Skyline-kunder ramt af to konkurser

Flere af konkursramte Skylines kunder og partnere blev kunder hos Skyline netop på grund af en konkurs. Nu skal de på den igen.

Læs også: TDC-ejet lavprisselskab overtager Skyline-kunder 

For flere kunder og partnere hos Skyline ramte konkursen i sidste uge ekstra hårdt.

For de er blevet ramt af bøvl fra ikke mindre end to konkurser inden for bare cirka et halvt års tid.

Flere kunder og partnere fra det konkursramte Wimax-selskab Butlernetworks flyttede nemlig over til Skyline omkring august 2011, da virkningerne fra denne konkurs for alvor satte ind.

Men der skulle altså kun gå kort tid, inden også Skyline røg i gulvet med et brag. 

Nianet i Butler-klemme

I august udtalte en Butlernetworks-partner om skiftet til Skyline:

"Vi er derfor glade for, at vi har kunnet få hjælp af Skyline til at overtage og fortsætte de kredsløb, vi havde i klemme. At Skyline så oveni købet til fulde lever op til Butlers høje tekniske niveau, er blot en ekstra gevinst og et godt grundlag for det fortsatte fremtidige samarbejde," fortalte administrerende direktør for Nianet, Rasmus Helmich dengang, som samarbejdspartner.

Andre partnere var Siminn, Cirque og Colt, oplyses det i flere artikler fra dengang. 

I dag ærgrer konkursen da også Rasmus Helmich, der dog hæfter sig ved at der er tale om begrænsede aktiviteter hos Nianet, der ligger hos Skyline.

"Ja, det er da irriterende, men vi har få kunder tilbage hos Skyline. De fleste brugte kun teknologien som sekundært kredsløb og en hel del er allerede gået over til fiber," fortæller han.

Butler, Skyline, TDC-ejet

Nu er 6.000 private mobil-kunder hos Skyline så blevet flyttet videre over i det TDC-ejet lavprisselskab, Unotel, fortæller dets administrerende direktør Esben Kolind.

Læs mere om det her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.