Artikel top billede

TDC-ejet lavprisselskab overtager Skyline-kunder

Konkursramte Skylines mobilkunder modtag allerede fredag aften en sms-besked fra deres nye leverandør.

Læs også:

Dansk bredbåndsfirma lukker og slukker.

Fyret Skyline-direktør tavs efter kæmpe konkurs.

Ekspert om bredbåndskonkurs: Derfor gik det galt.

Allerede i fredags stod det klart, at det bliver det TDC-ejede lavprisselskab UnoTel, der overtager mobilkunderne efter konkursen dagen før i bredbåndsselskabet Skyline.

Det bekræfter UnoTels direktør Esben Kolind Laustrup, som fortæller, at det har været vigtigt for kurator at få afklaret mobilkundernes fremtid hurtigt, da de ellers risikerer at miste deres telefonnumre.

"I forbindelse med betalingsstandsningen har kurator været ude og undersøge, om det var muligt at afhænde dele af forretningen, og i den forbindelse har vi afgivet bud på mobilkunderne," lyder det fra Esben Kolind Laustrup.

Kun kundebasen

Han understreger, at UnoTel udelukkende har overtaget kundebasen og altså ikke Skyline-brandet.

"Kontakten med kurator er gået via TDC, så i TDC har vi internt fundet ud af, at det var UnoTel, der skulle overtage kunderne. I den forbindelse sendte vi en sms ud til Skyline-kunderne fredag aften og informerede dem," fortæller Esben Kolind Laustrup.

UnoTel overtager samlet set 6.000 kunder.

"Vi arbejder på højtryk de næste par uger med at få integreret kunderne, der kommer til at køre videre på samme vilkår som hidtil," siger direktøren.

Læs også:

Dansk bredbåndsfirma lukker og slukker.

Fyret Skyline-direktør tavs efter kæmpe konkurs.

Ekspert om bredbåndskonkurs: Derfor gik det galt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Lars Seier headhuntede Mærsk-veteran til sit kryptoprojekt: “Jeg er sikker på, at Mærsk ville vælge en blockchain-løsning som Concordiums, hvis de i dag skulle bygge en blockhain-løsning fra bunden”
Interview: Blockchain-teknologien udvikler sig lige så hastigt som internettet gjorde i 90’erne, lyder det fra Mærsk-veteranen Lone Fønss Schrøder, som i dag står i spidsen for Lars Seier Christensens blockhain-satsning Concordium. Hun vurderer samtidig, at Mærsk ville have valgt en anden løsning til sin meget omtalte blockchain-satsning, hvis selskabet i dag skulle bygge en løsning fra bunden.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kommunal IT-sikkerhed: Sådan håndterer du det mest effektivt
Hvordan sikrer du systemer og fortrolige data i den kommunale sektor trods begrænsede budgetter og en lang række krav til den digitale transformationsproces? Få et godt overblik her.