Artikel top billede

TDC-ejet lavprisselskab overtager Skyline-kunder

Konkursramte Skylines mobilkunder modtag allerede fredag aften en sms-besked fra deres nye leverandør.

Læs også:

Dansk bredbåndsfirma lukker og slukker.

Fyret Skyline-direktør tavs efter kæmpe konkurs.

Ekspert om bredbåndskonkurs: Derfor gik det galt.

Allerede i fredags stod det klart, at det bliver det TDC-ejede lavprisselskab UnoTel, der overtager mobilkunderne efter konkursen dagen før i bredbåndsselskabet Skyline.

Det bekræfter UnoTels direktør Esben Kolind Laustrup, som fortæller, at det har været vigtigt for kurator at få afklaret mobilkundernes fremtid hurtigt, da de ellers risikerer at miste deres telefonnumre.

"I forbindelse med betalingsstandsningen har kurator været ude og undersøge, om det var muligt at afhænde dele af forretningen, og i den forbindelse har vi afgivet bud på mobilkunderne," lyder det fra Esben Kolind Laustrup.

Kun kundebasen

Han understreger, at UnoTel udelukkende har overtaget kundebasen og altså ikke Skyline-brandet.

"Kontakten med kurator er gået via TDC, så i TDC har vi internt fundet ud af, at det var UnoTel, der skulle overtage kunderne. I den forbindelse sendte vi en sms ud til Skyline-kunderne fredag aften og informerede dem," fortæller Esben Kolind Laustrup.

UnoTel overtager samlet set 6.000 kunder.

"Vi arbejder på højtryk de næste par uger med at få integreret kunderne, der kommer til at køre videre på samme vilkår som hidtil," siger direktøren.

Læs også:

Dansk bredbåndsfirma lukker og slukker.

Fyret Skyline-direktør tavs efter kæmpe konkurs.

Ekspert om bredbåndskonkurs: Derfor gik det galt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danske Contractbook henter 185 millioner - anden kapitalindsprøjtning på kun fire måneder
Danske Contractbook henter en investering på 185 millioner kroner. Det sker blot fire måneder efter, at selskabet modtog en investering på 58 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.