Artikel top billede

Niels Oesten har intet hørt fra Skyline efter selskabets konkurs.

Kunde midt i bredbånds-konkurs: Hvad med mig?

En kunde aner ikke, hvordan han er stillet efter Skyline-konkursen, hvor op imod halvanden milliard kroner lader til at være gået tabt.

Læs også:

Dansk bredbåndsfirma lukker og slukker

Fyret Skyline-direktør tavs efter kæmpe konkurs

Ekspert om bredbåndskonkurs: Derfor gik det galt

På Fanø finder en Skyline-kunde sig en smule glemt.

I hvert fald fortæller Niels Oesten, at han intet har hørt fra Skyline i kølvandet på den store konkurs, der ramte selskabet for nylig.

"Da jeg indtil nu har fået IP-telefoni gennem det afdøde Skyline, er jeg noget forbavset over, at der kun i forbindelse med konkursen har været tale om mobilkunder."

"Jeg kan da ikke være den eneste, der er i den situation. Foreligger der slet ikke noget om, hvilken skæbne, der måtte kunne overgå mig?," spørger Fanø-beboeren.

Niels Oesten er webmaster på portalen om Sønderho med 340 helårsbeboere og har desuden en fortid som svagstrømsingeniør.

Privat blev Niels Oesten først kunde hos Telsome, der siden blev overtaget af Skyline. I dag har Niels Oesten end ikke adgang til at se sit forbrug på to telefonnumre.

Intet hørt

Især undrer han sig over, at han intet har hørt fra selskabet.

Du har ikke modtaget mail eller brev efter konkursen?

"Jeg har absolut intet hørt fra de involverede parter," udtaler Niels Oesten, der ikke synes at de meldinger, der findes på skyline.dk, svarer på, hvordan hans IP-skæbne reelt ender.

Eksempelvis står, at IP-kunder er uberørt af konkursen, men som Niels Oesten noterer sig, så har han ikke adgang til mitskyline.dk, hvor han kan følge med i blandt andet sit forbrug.

"Så helt uberørt er jeg ikke," fortæller han.

Ifølge Elro, der ejer Skyline, er der blevet brugt op imod halvanden milliard kroner på at opbygge det netværk, som selskabet brugte.

Det er efter gentagne henvendelser ikke lykkes Computerworld at få en kommentar fra Skyline.

Læs også:

Dansk bredbåndsfirma lukker og slukker

Fyret Skyline-direktør tavs efter kæmpe konkurs

Ekspert om bredbåndskonkurs: Derfor gik det galt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere