Artikel top billede

Steve Jobs præsenterede iCloud og iOS 5 på WWDC i 2011. Hvad bliver de store nyheder i år?

Kæmpe Apple-konference: Det kan du vente dig

Apples årlige udvikler-konference, WWDC, finder sted om kort tid. Her får du overblikket over, hvad der er på programmet.

Læs også:

På trapperne: Sådan bliver Apples nye Mountain Lion

Sådan fik vi billet til Apples WWDC konference

Den 11-15. juni finder Apples årlige Worldwide Developers Conference, WWDC, sted i San Francisco.

Det er på mange måder årets højdepunkt for den dedikerede skare af Apple-tilhængere, fordi det er der, at selskabet tegner linjerne for, hvor iOS og Mac OS X bevæger sig hen.

Ud over, at konferencen vanen tro byder på en kåring af årets bedste apps, ved vi, at WWDC i år kommer til at handle meget om Mountain Lion, den næste version af Mac OS X, der vil blive vist frem i den stort set færdige version.

OS X og iCloud

Mange ting er allerede sluppet ud om Mountain Lion - herunder en del om sikkerhedsløsningen Gatekeeper og de nye Mac-apps Beskeder, Noter og Påmindelser. 

Helt oplagt er det også, at udviklerne kommer til at høre en masse om, hvordan man kan udvikle software, der integrerer med Apples iCloud, der blev præsenteret af Steve Jobs på WWDC sidste år.

Samtidig er der næppe tvivl om, at udviklerne inden for iOS vil diskutere mulighederne med Apples A5-processor og Retina-displayet.

Nyt iOS 6

Der, hvor der stadig er en del uvished, er omkring den næste version af iOS og den næste iPhone.

Det nuværende iOS 5 blev præsenteret på sidste års WWDC, og det er således oplagt, at iOS 6 (eller hvad det kommer til at hedde) bliver en del af WWDC 2012.

Der har også været en del snak om en kort-tjeneste fra Apple, der vil kunne bruges til egentlig køre-navigation, og det er en oplagt tilføjelse til iOS-platformen.

Siri, Apples talekommando-tjeneste, kan også blive et emne - eksempelvis venter mange, at den vil blive åbnet op, så tredjeparts-software i højere grad kan udnytte den.

Ny hardware?

Vanen tro er der også hardware-rygter forud for WWDC. Denne gang går de blandt andet på en mini-iPad og nye, tyndere Macbook Pro'er med Retina-skærme - men det er som bekendt blot rygter, og WWDC er først og fremmest en software-konference.

Ikke overraskende spekulerer en del tech-sider også i, om en ny iPhone vil blive præsenteret.

Umiddelbart vil det overraske, hvis Apple både lancerer et nyt iOS og en ny iPhone på samme konference.

Mere sandsynligt er det, at iOS 6 bliver emnet på WWDC, og at iPhone 5 i stedet bliver præsenteret på et senere tidspunkt.

Den opskrift benyttede Apple i hvert fald i 2011 med lanceringen af først iOS 5 og senere iPhone 4S.

Læs også:

På trapperne: Sådan bliver Apples nye Mountain Lion

Sådan fik vi billet til Apples WWDC konference
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.