Artikel top billede

Her er danske it-studerendes drømmearbejdsplads

Disse virksomheder vil it-studerende gerne arbejde for, når de har lagt studietiden bag sig.

Læs også:

Google er verdens mest eftertragtede arbejdsgiver.

Google er verdens mest attraktive arbejdsplads.

Her er verdens mest attraktive arbejdspladser.

Google er endnu engang danske it-studerendes foretrukne arbejdsgiver.

Andre store, internationale giganter som Microsoft og IBM følger kort efter som nummer to og tre.

Det viser den rangliste, som konsulentfirmaet Universum, der beskæftiger sig med employer branding, netop har offentliggjort på Nationalmuseet i København.

Top 5 næsten uændret

I forhold til 2011 er der én enkelt ændring i top 5, hvor Bang & Olufsen har sneget sig fire pladser frem og ind på en fjerdeplads.

Dermed overhaler Struer-foretagendet en anden dansk virksomhed, spilproducenterne fra IO Interactive, der ligesom sidste år er med blandt de fem øverst placerede.

Også Saxo Bank og Systematic er blandt dette års højdespringere. De to virksomheder er hoppet henholdsvis 10 og 11 pladser frem på ranglisten i forhold til sidste år.

Udfordringer vigtigere end løn

Det er især udfordrende arbejdsopgaver og udviklingsmuligheder i et dynamisk arbejdsmiljø, som danske studerende vægter højt.

Her adskiller danske studerende sig fra de svenske studerende, der prioriterer jobsikkerhed og løn højere end udfordrende arbejdsopgaver.

Ranglisten er udarbejdet på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse blandt mere end 6000 danske studerende inden for hovedsageligt økonomi, it og naturvidenskab.

Læs også:

Google er verdens mest eftertragtede arbejdsgiver.

Google er verdens mest attraktive arbejdsplads.

Her er verdens mest attraktive arbejdspladser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Tidligere CIO i Mærsk Tom Christensen ny it-chef hos Conscia
Conscia har hyret tidligere CIO hos Mærsk Tom Christensen som chef for IT Operations og CISO. Tom Christensen stod blandt andet i spidsen for it-afdelingen hos Mærsk Oil & Gas under det berygtede ransomware-angreb på koncernen i 2017.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.