Artikel top billede

It-gigant efter danske fyringer: Føler med de ramte

International it-gigant føler med de 84 fyrede medarbejdere i Danmark, lyder det fra direktøren.

Hos indiske Tata TCS fortæller direktør for Baltikum og Norden, Amit Bajaj, at virksomheden føler med de medarbejdere, som bliver berørt af dagens fyringer.

Virksomheden informerede på et møde i formiddag at Tata TCS gennemfører en masseafskedigelse af 84 ansatte, der for få måneder siden blev virksomhedsoverdraget fra CSC efter TDC's leverandørskifte på milliardkontrakter.

Direktøren fortæller, at Tata Consultancy Services (TCS) er fokuseret på at levere de bedste løsninger til TDC.

Selskabet ar indgået en række partnerskaber med førende danske it-virksomheder, der skal hjælpe virksomheden til at nå firmaets mål.

Reducerer for at nå mål

"I overensstemmelse med vores målsætninger er vi begyndt en proces omkring en eventuel reduktion i antallet af roller på projektet," siger Amit Bajaj.

Han fortæller, at TCS i øjeblikket er i forhandlinger med fagforening og medarbejdere.

Inden disse forhandlinger er afsluttet kan han ikke gå ind i yderligere detaljer omkring situationen, fortæller han.

"Vi føler selvfølgelig med de medarbejdere, der vil blive berørt af situationen, og vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at hjælpe de berørte ordentligt videre," siger Amit Bajaj.

Ifølge Prosa, der har mange medlemmer blandt medarbejderne hos TCS, starter forhandlingerne allerede i morgen.

De kommer til at følge lov om masseafskedigelser, der skal forsøge at afbøde virkningerne af massefyringerne og forsøge at bringe antaller af reelle fyringer ned.

Derfor er de konkrete aftrædelsesvilkår og tidspunktet for sidste arbejdsdag blandt de 84 tidligere CSC-medarbejdere stadig ukendt.

Læs også:

It-gigant massefyrer blandt tidligere CSC-ansatte.

Atea fyrer folk efter overtagelse af opgaver fra CSC.

Her skal tidligere CSC-ansatte arbejde for Tata.

Her rammer fyringer hos TDC-leverandør hårdest.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere