Artikel top billede

Nyudnævnt: Her er den nye direktør for Statens IT

Her er den nye direktør for Statens It, der siden Lone Strøm blev udnævnt til rigsrevisor, har haft konstitueret direktør.

Læs også: Kan du blive den nye direktør for Statens It?

Direktør for Statens It fratræder stillingen

47-årige Michael Ørnø er netop blevet udnævnt som ny direktør hos Statens It, der står for it-opgaver for ministerierne.

"Vi er overbevist om, at han vil kunne udvikle Statens It og skabe varige forbedringer i leverancerne fra Statens It i form af høj driftssikkerhed og øget kundetilfredshed', udtaler direktør Niels Gotfredsen fra Moderniseringsstyrelsen, der er formand for Finansministeriets driftledelse, ifølge en meddelelse fra Statens It.

Kommer fra Posten

Michael Ørnø kommer har tidligere været chef for Service & Infrastructure Management i PostNord, der er den koncern, som blev etableret ved sammenlægningen af Post Danmark og Posten AB i 2009.

I den forbindelse har han tidligere været ude med meldinger i pressen, kan du læse her.

Michael Ørnø afløser den konstituerede direktør, Søren Wulff, der tog over efter Lone Strøm blev udnævnt som ny Rigsrevisor.

Michael Ørnø har en HD-uddannelse i Organisation & Ledelse fra Copenhagen Business School.

I arbejdstøjet til august

Han har før stillingen i PostNord blandt andet været it-driftschef i Post Danmark A/S og PBS A/S. 

Han tiltræder stillingen 1. august 2012.

Statens It blev oprettet i 2008 med henblik på at høste stordrifsfordele, da it-opgaverne hos landets ministerier og styrelsen skulle samles et sted.

I dag har Statens It over 200 ansatte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere