Her er TDC's plan med Carsten Dilling som topchef

ComputerViews: TDC har en helt klar plan, og det er grunden til, at Carsten Dilling bliver ny administrerende direktør og koncernchef.

Læs også:

TDC udnævner ny topchef - her er han

Sådan klarer TDC sig i benhård tele-priskrig


ComputerViews: Lige siden det 18. april blev meddelt, at TDC's administrerende direktør, Henrik Poulsen, skulle være ny topchef i Dong, har telegiganten officielt været på udkig efter en afløser til den magfulde post.

Med valget af Carsten Dilling kan man spørge sig selv, om det ikke hele tiden har ligget i kortene, at det skulle være ham?

I hvert fald ved man på alle leder og kanter, hvad man får med Carsten Dilling; en person, der kan fuldføre den strategi-plan, Henrik Poulsen forlader i utide.

TDC-bestyrelsesformand Vagn Sørensen udtalte da også tidligere i år, at man ville gå efter "en person med mange af de samme kvaliteter" som Henrik Poulsen.

"Vi kigger efter en holistisk person, som er stærk på både kort og langt sigt, og som kan afspejle de mål og værdier, som TDC står for," sagde bestyrelsesformanden.

I dag siger samme Vagn Sørensen om Carsten Dilling:

"Carsten har en unik indsigt i TDC's forretning og i alle processer i TDC. Han står som garant for at sikre den solide udvikling, koncernen er inde i."

Skal fortsætte TDC's gode udvikling
Med det udsagn kan man også konkludere, at der ikke i første omgang er lagt op til de store omvæltninger i selskabet, selvom der nu kommer en ny direktør.

I forbindelse med Henrik Poulsens exit-udmelding lød analysen blandt eksperterne da også, at TDC har gang i en yderst fornuftig udvikling i øjeblikket.

"Finansielt har TDC leveret det, der blev lovet på børsnoteringen, og han har positioneret TDC til at være nummer ét på alle forretningssegmenter, hvilket konkurrenterne lider meget under," har teleanalytiker Poul Ernst Jessen fra Danske Markets udtalt.

Carsten Dilling giver rigtig god mening mening som ny top-boss, fordi han har været med til at forme TDC's aktuelle strategi og således også er et godt bud på en person, der kan fuldføre den, nu hvor Henrik Poulsen ikke han.

Men spørgsmålet er så, hvordan Carsten Dilling passer ind i TDC på længere sigt?

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Premium
KMD kan nærme sig halvering af medarbejderstaben i Danmark på få år: Så mange ansatte har selskabet sagt farvel til
For fem år siden var KMD det største danske it-selskab, men over årene er medarbejderstaben i Danmark faldet dramatisk. Ifølge en lækket PowerPoint fortsætter tendensen i 2021. Se den voldsomme nedgang i antallet af ansatte hos KMD her.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.