Artikel top billede

Bardenfleth stopper: Ny direktør i Microsoft Danmark

Opdateret: Jørgen Bardenfleth stopper med øjeblikkelig virkning som administrerende direktør i Microsoft Danmark. Afløseren allerede på plads.

Læs også:

Ny Microsoft-direktør: Her er min plan for Danmark

Derfor er nyt job til Jørgen Bardenfleth en forfremmelse

Jørgen Bardenfleth stopper som direktør i Microsoft Danmark.

I stedet er Niels Soelberg udnævnt til ny administrerende direktør, meddeler selskabet.

Niels Soelberg har arbejdet for Microsoft i forskellige roller gennem 11 år, senest som øverste ansvarlig for salg til den offentlige sektor i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

Jørgen Bardenfleth har fået en stilling som Senior Director for Strategic Projects i Microsoft International, skriver Microsoft. 

"Jeg har den største respekt for Jørgen og er på både virksomhedens og egne vegne meget glade for, at vi beholder hans evner, ekspertise og passion i Microsoft," udtaler Niels Soelberg.

Ros til Microsoft Danmark

"Vi står foran et af de mest spændende år i Microsofts historie med mange nye produkter og løsninger på vej. Jeg ser frem til sammen med teamet at bringe de mange fordele ved vores produkter til vores partnere, danske virksomheder, den offentlige sektor og forbrugerne," lyder det fra den nye direktør. 

Eric Boustouller, chef for Microsoft i Vesteuropa, udtaler om Microsoft Danmarks nye direktør:

"Microsoft Danmark har konstant været blandt de bedst performende i Microsoft, og jeg er overbevist om, at Niels vil bygge videre på den succes."

Bardenfleths nye job

Jørgen Bardenfleth skal i sit nye job fokusere på udvikling og implementering af strategier og tiltag, der skal skabe vækst for Microsoft.

Han har været administrerende direktør i Microsoft Danmark siden 2004.

"Det har været en glæde og fornøjelse at være administrerende direktør i Microsoft Danmark de sidste otte år. Jeg har glædet mig til at tage på arbejde hver dag og har arbejdet med en fantastisk gruppe mennesker," siger han i en pressemeddelelse.

"Jeg glæder mig meget til at udnytte det, jeg har lært i Danmark, på tværs af mange lande." 

Ny direktør overtager med det samme

Niels Soelberg overtager med øjeblikkelig virkning posten som administrerende direktør.

Han kommer til være direktør i en virksomhed med en afgørende position i den danske it-branche. 

Microsoft Danmark omsatte for 798 millioner kroner i 2011, mens selskabet omsatte for henholdsvis 832 millioner i 2010 og 847 millioner kroner i 2009.

Der er omkring 398 ansatte i Microsoft Danmark, som Niels Soelberg altså nu kommer til at stå i spidsen for.

Læs også:

Ny Microsoft-direktør: Her er min plan for Danmark

Derfor er nyt job til Jørgen Bardenfleth en forfremmelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere