Artikel top billede

Få overblikket: Får du nogensinde Android 4.0?

Android 4.0, også kendt som Ice Cream Sandwich, er endnu kun rullet ud til en mindre del af Android-produkterne. Se her, om din smartphone eller tablet-pc nogensinde får styresystemet.

Læs også:

Disse Android-versioner er de mest udbredte

Så få Android-brugere har fået den nyeste version

Nyt Android-styresystem skaber problemer

I sidste uge viste en opgørelse fra Google, at Android 2.3, Gingerbread, fra 2010 stadig den suverænt mest udbredte version af styresystemet med over 60 procent.

Android 4.0, Ice Cream Sandwich, er til gengæld endnu kun at finde på 15,8 procent af Android-produkterne.

Og det selvom det efterhånden er længe siden, at Google præsenterede Ice Cream Sandwich for omverdenen.

Mens de fleste nye produkter kommer med Ice Cream Sandwich, så er det et noget broget billede, der tegner sig, når man ser på allerede lancerede modeller. 

HTC dropper Desire HD

I en hjemmesideoptatering hos HTC kan man læse, at modeller som HTC Wildfire S, HTC Explorer og HTC Desire HD ikke vil få den nye version.

Sidstnævnte model var ellers oprindeligt udset til at skulle opgraderes.

"Efter omfattende tests fandt vi frem til, at den nuværende version af HTC Sense med Android giver kunderne den bedste oplevelse med HTC Desire HD. Når vi ser på nye software-versioner, vejer vi i forhold til en række faktorer, men ultimativt er kundens oplevelse med produktet den afgørende faktor," skriver HTC.

Listen over HTC-telefoner, der allerede har fået eller vil få Ice Cream Sandwich, inkluderer blandt andet HTC Desire S, HTC Thunderbolt, HTC Incredible S og HTC Sensation.

Samsung, Sony, LG og Motorola

Hos Samsung har topsællerten Galaxy S II for længst fået Ice Cream Sandwich.

listen over modeller, der har fået eller vil få denne Android-version, finder man desuden Galaxy Note og tablet-produkterne Galaxy Tab 7.7 og 10.1, mens eksempelvis Galaxy S ikke får opdateringen.

Du kan tjekke Sonys liste over Ice Cream Sandwich-modellerne her, LG's finder du her og Motorolas her.

Når producenterne ikke frigiver nye versioner af Android allerede fra dag et, skyldes det, at softwaren først skal testes på de forskellige modeller, at den grafiske brugergrænseflade skal tilpasses, og at operatørerne skal hjælpe med selve udrulningen.

Læs også:

Disse Android-versioner er de mest udbredte

Så få Android-brugere har fået den nyeste version

Nyt Android-styresystem skaber problemer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere