Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Få overblikket: Får du nogensinde Android 4.0?

Android 4.0, også kendt som Ice Cream Sandwich, er endnu kun rullet ud til en mindre del af Android-produkterne. Se her, om din smartphone eller tablet-pc nogensinde får styresystemet.

Læs også:

Disse Android-versioner er de mest udbredte

Så få Android-brugere har fået den nyeste version

Nyt Android-styresystem skaber problemer

I sidste uge viste en opgørelse fra Google, at Android 2.3, Gingerbread, fra 2010 stadig den suverænt mest udbredte version af styresystemet med over 60 procent.

Android 4.0, Ice Cream Sandwich, er til gengæld endnu kun at finde på 15,8 procent af Android-produkterne.

Og det selvom det efterhånden er længe siden, at Google præsenterede Ice Cream Sandwich for omverdenen.

Mens de fleste nye produkter kommer med Ice Cream Sandwich, så er det et noget broget billede, der tegner sig, når man ser på allerede lancerede modeller. 

HTC dropper Desire HD

I en hjemmesideoptatering hos HTC kan man læse, at modeller som HTC Wildfire S, HTC Explorer og HTC Desire HD ikke vil få den nye version.

Sidstnævnte model var ellers oprindeligt udset til at skulle opgraderes.

"Efter omfattende tests fandt vi frem til, at den nuværende version af HTC Sense med Android giver kunderne den bedste oplevelse med HTC Desire HD. Når vi ser på nye software-versioner, vejer vi i forhold til en række faktorer, men ultimativt er kundens oplevelse med produktet den afgørende faktor," skriver HTC.

Listen over HTC-telefoner, der allerede har fået eller vil få Ice Cream Sandwich, inkluderer blandt andet HTC Desire S, HTC Thunderbolt, HTC Incredible S og HTC Sensation.

Samsung, Sony, LG og Motorola

Hos Samsung har topsællerten Galaxy S II for længst fået Ice Cream Sandwich.

listen over modeller, der har fået eller vil få denne Android-version, finder man desuden Galaxy Note og tablet-produkterne Galaxy Tab 7.7 og 10.1, mens eksempelvis Galaxy S ikke får opdateringen.

Du kan tjekke Sonys liste over Ice Cream Sandwich-modellerne her, LG's finder du her og Motorolas her.

Når producenterne ikke frigiver nye versioner af Android allerede fra dag et, skyldes det, at softwaren først skal testes på de forskellige modeller, at den grafiske brugergrænseflade skal tilpasses, og at operatørerne skal hjælpe med selve udrulningen.

Læs også:

Disse Android-versioner er de mest udbredte

Så få Android-brugere har fået den nyeste version

Nyt Android-styresystem skaber problemer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.