Artikel top billede

Disse Android-versioner er de mest udbredte

Nye Android-styresystemer med mange lækre funktioner er allerede udviklet. Det er bare ikke de versioner, brugerne har på deres telefoner.

Læs også:

Nyt Android-styresystem skaber problemer

Verdens bedste smartphone får nyt styresystem

Android og iOS: Det er slut med den vilde udvikling

Googles Android 4.0 og 4.1 - også kendt som Ice Cream Sandwich og Jelly Bean - er stille og roligt ved at blive udbredt.

Men det er stadig flest ældre OS-versioner blandt Android-brugerne.

Det viser en ny opgørelse fra Google over udbredelsen af de forskellige versioner.

Siden kan være en hjælp for app-udviklerne, der med statistikkerne ved hånden får et bedre overblik over OS-landskabet.

Statistikken baserer sig på de Android-enheder, der fra midten af juli til den 1. august har været inde på Google Play, selskabets app-butik.

2010-software dominerer

Som det fremgår, er Android 2.3, Gingerbread, fra 2010 stadig den suverænt mest udbredte version, idet denne version ligger på over 60 procent af enhederne.

Selvom Google har haft Ice Cream Sandwich ude siden oktober sidste år, er styresystemet endnu kun at finde på 15,8 procent af Android-produkterne.

Jelly Bean, der først blev firgivet i sidste måned til Googles Galaxy Nexus, ligger på på 0,8 procent.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

Verdens i øjeblikket to mest anvendte smartphone- og tablet-styresystemer, Android og iOS, anvender forskellige opdaterings-strategier.

Det er Apple, der styrer, hvornår nye iOS-versioner frigives til iPhone, iPad og iPod Touch - og hvilke enheder, der kan anvende de nyeste versioner.

Med Googles Android er billedet lidt mere mudret, fordi nye Android-versioner skal tilpasses de forskellige smartphone-producenters produkter, før de kan frigives.

Derfor finder udrulningen af Android-versioner sted løbende, efterhånden som producenterne er klar med de skræddersyede versioner.

Læs også:

Nyt Android-styresystem skaber problemer

Verdens bedste smartphone får nyt styresystem

Android og iOS: Det er slut med den vilde udvikling




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere