Artikel top billede

Så alvorlig er situationen for CSC Danmark efter underskud

CSC i Danmark har fået nogle gevaldige ridser i lakken, der i sidste ende kan koste kunder, vurderer ekspert.

Læs også:

Dansk CSC-regnskab: Næsten en milliard i underskud

CSC har dystre planer: Overvejer total exit

CSC efter gigantisk underskud: Jeg er optimist

Et underskud på næsten en milliard og en reduktion i omsætning på cirka 25 procent over få år.

Sådan ser situationen ud for CSC i Danmark, hvilket får senioranalytiker, Anders Elbak fra IDC til at betegne selskabets situation som "alvorlig".

"CSC er i en alvorlig situation, men der er ingen tvivl om, at de selv er klar over det, og er i fuld gang med at ændre virksomheden, og ændre fokus fra traditionel outsourcing til cloud og relaterede services," udtaler han.

Han tror ikke umiddelbart selskabet står over for at lukke aktiviteter i Danmark, som der er gået rygter måske kunne blive tilfældet i Italien.

"Jeg tror ikke, at CSC er i overhængende fare for at lukke, men det afhænger i sidste ende af, hvad CSC beslutter internationalt.," lyder det fra Anders Elbak.

Kan koste kunder

Som CSC selv gør opmærksom på, skyldes det dårlige resultat blandt andet tab af enkelte store kontrakter og udgifter relateret til afskedigelser, forklarer han.

"CSC er trods alt stadig blandt de største outsourcing leverandører herhjemme, men der er selvfølgelig risiko for, at der er flere, der vælger ny leverandør, når kontrakterne udløber."

"Brandet CSC har desuden fået nogle gevaldige ridser i lakken, hvilket kan gøre det vanskeligere at vinde nye kunder," vurderer IDC-analytikeren.

Læs også:

Dansk CSC-regnskab: Næsten en milliard i underskud

CSC har dystre planer: Overvejer total exit

CSC efter gigantisk underskud: Jeg er optimist
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.