Artikel top billede

CSC-boss efter gigantisk underskud: Jeg er optimist

CSC-topchef John Walsh er selv efter blodrøde regnskaber "forsigtig optimist."

Læs også:

Dansk CSC-regnskab: Næsten en milliard i underskud

CSC's nye topchef: Jeg er en problemknuser

Ny topchef i CSC Danmark: Her er min plan

Et kæmpe underskud på næsten en milliard kroner i CSC får ikke selskabets relavativt nye topchef til at ryste på hånden.

"Vi har stadig en kæmpe opgave foran os med at opnå de økonomiske resultater, som vi har forventninger om, men jeg er forsigtig optimist, for vi begynder at kunne se de første tegn på driftsforbedringer," udtaler administrerende diretør John Walsh fra CSC Danmark i en skriftlig kommentar.

Han forklarer, at CSC Danmarks regnskab er præget af den svære markedssituation samt de første forbedringstegn efter omstruktureringen, hvor flere hundrede mistede jobbet.

Årsregnskabet fra CSC Danmark for 2011/12 er præget af udgifterne til omstruktureringer, og tab af nogle få, men vigtige kontrakter, peger han på.

Mister vigtige kontrakter

CSC Danmark A/S landede en omsætning på på 1,6 milliarder kroner, hvilket er en tilbagegang på 10 procent i forhold til året før, oplyser selskabet i en meddelelse.

Årets resultat viser et underskud på 894 millioner kroner - mod 968 millioner i underskud i CSC Computer Sciences A/S - hvilket først og fremmest skyldes udgifter til flere engangsposter.

Herunder "udgifter til omstrukturering af forretningen og organisationen." 

I løbet af regnskabsåret påbegyndte ledelsen et omfattende omstruktureringsprogram, der omfatter bedre ressourceoptimering og organisatoriske nedskæringer for at forbedre konkurrenceevnen og lønsomheden.

"Vi er i gang med at implementere en række initiativer, som skal give vores kunder mere værdi i leverancerne og skabe bedre lønsomhed i vores forretning, og vi er godt tilfredse med de første resultater af disse turnaround-aktiviteter," lyder det i den skriftlige kommentar fra CSC-direktøren.

Halvt år på posten

John Walsh tiltrådte for lidt over et halvt år siden i december 2011.

Dengang kaldte han sig selv en problemknuser og fremlagde en plan.

Siden har selskabet været igennem en Polsag-afslutning og fyret omkring 350 ansatte i Danmark.

John Walsh afløste Carsten Lind, der siden har fået job hos Fujitsu.

Læs også: 

Dansk CSC-regnskab: Næsten en milliard i underskud

CSC's nye topchef: Jeg er en problemknuser

Ny topchef i CSC Danmark: Her er min plan
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere