Artikel top billede

Fyret topchef køber Danmarks største ERP-forhandler

Den tidligere topchef for et af Danmarks største ERP-forhandler køber selskabet sammen med en række investorer, efter han i november blev fyret.

Bo Martinsen, der i november blev fyret som direktør for Norriq, overtager sammen med en række investorer kontrollen med selskabet, der er en af Danmarks største ERP-forhandlere, skriver Børsen.

Det sker, efter selskabet fornylig blev sat til salg efter flere år med voldsomme underskud. Det kan du læse mere om her..

Ifølge avisen lægger Bo Martinsen samt en håndfuld private investorer mellem 50 millioner og 100 millioner kroner for selskabet.

Selv siger han til avisen, at han og investorkredsen - der primært består af de hidtidige minoritetsaktionærer - i det seneste har budt på selskabet flere gange - til en dalende pris.

Sælgerne er primært Eik Bank samt Førøya Tele - de samme selskaber, som i november sidste år fyrede Bo Martinsen fra hans post som administrerende direktør for selskabet.

Bo Martinsen siger til Børsen, at grunden til hans fyring dengang primært var uenighed om, hvordan Norriq skulle sælges.

Han siger til avisen, at bestyrelsen dengang ønskede, at Norriqs ledelse selv skulle sørge for både at sælge virksomheden og drive den videre, mens han selv mente, at salget skulle varetages af professionelle rådgivere.

Ifølge Bo Martinsen har Norriqs overskud før skat, renter og afskrivninger i de seneste to år været positivt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere