Artikel top billede

Apple frigiver software-opdatering til iPhone og iPad

Den første opdatering til styresystemet iOS 6 er netop frigivet til iPhone, iPad og iPod Touch.

Læs også:

Apples iOS 6 frigivet til iPhone og iPad: Hent det her

Den første opdatering er nu klar til Apples iOS 6, der blev frigivet i september.

iOS 6.0.1 indeholder ifølge Apple diverse rettelser, herunder af en fejl, der kan få kamera-lyset til ikke at fungere ordentligt, en fejl, der kan hindre trådløs softwareopdatering, og en fejl, der kan medføre horisontale streger over det virtuelle keyboard.

Ifølge Apple-meddelelsen udbedrer 6.0.1 også et problem med WiFi WPA2-netværksforbindelser, ligesom der skal være taget hånd om et problem med aftaler, der er oprettet via Exchange.

iOS 6.0.1 fylder 43,3 MB og kan hentes ved at gå ind under menuen Instillinger, Generelt og Softwareopdatering på din iPhone, iPad eller iPad Touch.

Man kan også opdatere styresystemet via iTunes. 

Mange nyheder i OS 6

iOS 6 introducerede 200 nye funktioner. En af de største nyheder var Apples egen kort-tjeneste, der dog siden har vist sig at være af en noget tvivlsom kvalitet, hvilket har kostet den ansvarlige chef jobbet.

Der er dog også mere vellykkede nyheder i iOS 6.

Blandt andet har Apples mail-app har fået nye funktioner, så det nu er muligt at oprette VIP-kontakter, og det er også blevet lettere at vedhæfte billeder.

Også Safari er i den seneste version af iOS forbedret, så det blandt andet er muligt at starte med at tjekke en webside på iPad'en og derefter fortsætte, hvor man slap, på iPhonen.

Læs om alle nyhederne her og se vores dom over iOS 6 her.

Læs også:

Apples iOS 6 frigivet til iPhone og iPad: Hent det her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.