Artikel top billede

Topchef forlader fire danske CSC-selskaber

Manden, der sidder i spidsen for fire danske CSC-selskaber, stopper ved udgangen af denne måned. Årsagen til stoppet er ukendt.

Guy Hains, der er fungerende bestyrelsesformand for CSC Danmark og tre andre danske virksomheder i den danske del af CSC, forlader virksomheden med udgangen af december.

Det oplyser pressechef hos CSC i Danmark, Kim Ege Møller, til Computerworld.

Guy Hains har desuden været administrerende direktør i CSC Danmark i en kortere periode efter årtusindskiftet.

Direktøren med britisk baggrund gjorde efterfølgende international karriere i CSC, hvor han blev chef for CSC i storbritaninen og senere President for CSC International.

Senest har hans titel været vice president and general manager of the Global Healthcare Industry Group hos CSC, hvor han har været ansvarlig for sundhedsområdet, der i det seneste år har været ramt af en it-skandale i Storbritanien, hvor CSC afskrev næsten ni millarder kroner.

Skal finde ny bestyrelsesformand

Hos CSC i Danmark oplyser pressechefen, at bestyrelses-formanden for CSC Datalab A/S, CSC Danmark A/S, CSC Scandihealth A/S og CSC Computer Sciences A/S, forlader alle bestyrelser ved udgangen af december.

"Han er bestyrelsesformand for fire af vore selskaber. Og det betyder, at vi er i gang merd at finde en ny bestyrelsesformand," fortæller Kim Ege Møller.

Et dansk CSC-regnskab har vist et underskud på en lille milliard kroner, ligesom selskabet har tilpasset organisationen i både ind- og udland.

Alene i Norden er op imod 500 ansatte blevet fyret i det seneste års tid i virksomheden. 

I øjeblikket forhandler CSC med flere fagforbund om vilkårene for at skære yderligere 180 stillinger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere