Artikel top billede

Waoo-boss er helt tavs om stor fiber-fusion

Waoo-direktør er fåmælt om en kommende stor-fusion på det danske fiber-marked. Han vil langt hellere snakke om andre ting.

"Der pågår forhandlinger, men ellers har jeg ingen kommentarer."

Sådan lyder det kortfattede svar fra Waoo-direktør Anders Christjansen, da Computerworld fanger ham på en fiberkonference i London for en uddybende kommentar til udmeldingen fra SE-direktør Niels Duedahl forleden.

Niels Duedahls udmelding indikerer nemlig, at det trækker op en storfusion mellem SE/Stofa og Waoo i kølvandet på, at konkurrencemyndighederne for små to uger siden godkendte fiberselskabet SE's køb af Stofa.

Et køb, som Niels Duedahl tidligere har udtalt udspringer af utålmodighed med, at kundetilslutningen til fiberselskabernes fælles markedsføringsselskab Waoo gik for langsomt til for alvor at give ærkefjenden Yousee, der er ejet af TDC, kamp til stregen om tv-kunderne.

Waoo-direktør: Danmark sætter agendaen
Mens kortene om en potentiel storfusion holdes tæt til kroppen, er Waoo-direktøren til gengæld ikke bleg for at fortælle, hvor glad han er for at se, at den europæiske fiber-interesseorganisation og hermed andre lande i Europa har fået øjnene op for den danske markedsføringsaftale, der skal sikre mere gennemsigtige bredbåndshastigheder.

"Jeg føler en stor stolthed over, at de ting, vi har arbejdet med i Danmark, nu viser sig at være noget, der nok kommer til at brede sig i Europa."

"Vi kan være stolte over, at vi Danmark med indsatsen fra Forbrugerombudsmanden og industrien er med til at sætte agendaen i Europa," lyder det fra Waoo-direktøren.

Den nye markedsføringsaftale træder i kraft lige om hjørnet, den 1. marts, og betyder en væsentlig indskrænkning i muligheden for at benytte sig af de såkaldte "op til"-hastigheder i markedsføringen.

Men en ting er en aftale - noget andet er, om den vil blive overholdt. Det tvivler Anders Christjansen dog ikke på.

"I Danmark er vi modne nok til at sætte os sammen i industrien, og vi har en forbrugerombudsmand der følger nøje med på området, så jo, selvfølgelig bliver det overholdt," lyder det fortrøstningsfuldt fra Anders Christjansen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.