Artikel top billede

I dag kommer det helt store stormløb mod skat.dk

Skal du have penge tilbage, eller skal du have muldvarpen frem? Det kan du få at vide på skats webside. Hvis du ellers kan komme igennem.

Læs også:
Derfor gik det galt for Skat trods ugers it-forberedelse

Skat udskød selvangivelser i to dage efter CSC-fejl

Skat kræver CSC-forklaring på femdobbelt TastSelv-nedbrud

Så er det igen den tid på året, hvor danskernes mellemregninger med skat skal afgøres i en betaling eller den noget mere attraktive situation, hvor pengene kommer hjem igen.

Officielt er det i dag, at skat åbner adgangen til årsopgørelsen, men traditionen tro har man haft mulighed for at logge på websiden siden fredag aften.

Og det er der mange, som har benyttet sig af.

Mere end en million danskere har således klikket sig forbi skat, hvilket har lagt et meget hårdt tryk på siden. Det oplyser radioens P1. 

Siden har således været helt nede i perioder.

I weekenden måtte skats hjemmeside se sig besejret af brugerantallet.

Skat anvender ellers et køsystem, der angiver hvor mange, der står foran i køen, og hvor lang tid man skal forbered sig på at vente.

Hvis du ikke fik adgang til skat efter presset i weekenden, så skal du nok forberede dig på mindst lige så lange køer i dag, der er den dag på året, hvor skat.dk er udsat for det hårdeste pres.

"Vi regner med, der bliver stor belastning på hjemmesiden i dag. Danskerne er meget interesserede i at tjekke, om de skal have penge tilbage, og vores systemer arbejder på højtryk," siger Jan Topp, it-direktør i skat til eb.dk

Du skal forberede dig på, at køen til din årsopgørelse bliver lang i dag.

Læs også:
Derfor gik det galt for Skat trods ugers it-forberedelse

Skat udskød selvangivelser i to dage efter CSC-fejl

Skat kræver CSC-forklaring på femdobbelt TastSelv-nedbrud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.