Artikel top billede

Overblik: Her er Danmarks it-elite - få inspiration og viden

Computerworld Expo 2013: Danmarks største it-messe blev besøgt af nogle af de bedste og mest innovative it-folk i Danmark. Se her, hvad du kan lære af dem.

Computerworld Expo 2013: Mere end 2.000 gæster fra den danske it-branche besøgte onsdag og torsdag Danmarks største it-messe, Computerworld Expo 2013, i Lokomotivværkstedet i København.

Her fik de mange gæster lejlighed til at netværke, få inspiration samt møde massevis af nye kontakter og mulige it-leverandører.

Gæsterne fik også mulighed for overvære og diskutere en hel stribe oplæg og paneldebatter med deltagelse af en række af Danmarks absolut førende og mest innovative it-folk.

Gik du glip af noget?

Klik videre og læs reportager og interviews og se flotte billeder fra Computerworld Expo 2013.


Internet of things: Så vildt bliver det
Teknologi og internettet rummer uanede mænger af muligheder, som kun venter på at blive samlet op - golf, køer og en kaffemaskine er blot starten.


Galleri: Tag med bag kulisserne på Danmarks største it-messe
Computerworld Expo 2013 er fuld sving. Tag med indenfor på Danmarks største it-messe.


Google: Sådan får du bugt med dine elendige arbejdsgange
Ansatte i mange danske virksomheder plages af elendige og gammeldags arbejdsgange. Løsningen ligger lige for, mener Google. Se den her.


Danske Tradeshift: Her er hemmeligheden bag vores succes - vi har en piratkultur
Se hemmeligheden bag den danske e-faktura virksomhed Tradeshifts globale succes.


Dansk it-succes: Derfor skal du lade brugerne bestemme selv
Tag en dyb indånding. OG giv så din slutbruger friere tøjler. Og tjen kassen. Her er vinderformularen ifølge Jon Froda, der er medstifter af Podios.


Stort dansk CMS sendes i skyen: Nye vilkår for ansatte
Interview: Det danske Umbraco CMS skifter fra lokal installation til skyen. Det betyder samtidig en helt ny forretningsmodel for de 10 danske kodedrenge, der bygger CMS.


Her kan du (måske) tjene kassen på din app
Det er svært at få kommerciel succes som app-udvikler, men milliarderne gemmer sig ude i markedet, hvis man bare fokuserer det rette sted.


Derfor står fremtiden i mobilitetens tegn
Dansk succes-iværksætter mener, at fremtidens vigtigste værktøjer er drevet af to helt afgørende ting, som man bare skal have styr på.


Sådan kan cloud blive Danmarks nye vækst-motor
Klumme: Danmark har en hel stribe naturlige fordele, der gør, at vi kan blive førende i verden inden for cloud computing. Se dem her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere