Artikel top billede

Overblik: Her er Danmarks it-elite - få inspiration og viden

Computerworld Expo 2013: Danmarks største it-messe blev besøgt af nogle af de bedste og mest innovative it-folk i Danmark. Se her, hvad du kan lære af dem.

Computerworld Expo 2013: Mere end 2.000 gæster fra den danske it-branche besøgte onsdag og torsdag Danmarks største it-messe, Computerworld Expo 2013, i Lokomotivværkstedet i København.

Her fik de mange gæster lejlighed til at netværke, få inspiration samt møde massevis af nye kontakter og mulige it-leverandører.

Gæsterne fik også mulighed for overvære og diskutere en hel stribe oplæg og paneldebatter med deltagelse af en række af Danmarks absolut førende og mest innovative it-folk.

Gik du glip af noget?

Klik videre og læs reportager og interviews og se flotte billeder fra Computerworld Expo 2013.


Internet of things: Så vildt bliver det
Teknologi og internettet rummer uanede mænger af muligheder, som kun venter på at blive samlet op - golf, køer og en kaffemaskine er blot starten.


Galleri: Tag med bag kulisserne på Danmarks største it-messe
Computerworld Expo 2013 er fuld sving. Tag med indenfor på Danmarks største it-messe.


Google: Sådan får du bugt med dine elendige arbejdsgange
Ansatte i mange danske virksomheder plages af elendige og gammeldags arbejdsgange. Løsningen ligger lige for, mener Google. Se den her.


Danske Tradeshift: Her er hemmeligheden bag vores succes - vi har en piratkultur
Se hemmeligheden bag den danske e-faktura virksomhed Tradeshifts globale succes.


Dansk it-succes: Derfor skal du lade brugerne bestemme selv
Tag en dyb indånding. OG giv så din slutbruger friere tøjler. Og tjen kassen. Her er vinderformularen ifølge Jon Froda, der er medstifter af Podios.


Stort dansk CMS sendes i skyen: Nye vilkår for ansatte
Interview: Det danske Umbraco CMS skifter fra lokal installation til skyen. Det betyder samtidig en helt ny forretningsmodel for de 10 danske kodedrenge, der bygger CMS.


Her kan du (måske) tjene kassen på din app
Det er svært at få kommerciel succes som app-udvikler, men milliarderne gemmer sig ude i markedet, hvis man bare fokuserer det rette sted.


Derfor står fremtiden i mobilitetens tegn
Dansk succes-iværksætter mener, at fremtidens vigtigste værktøjer er drevet af to helt afgørende ting, som man bare skal have styr på.


Sådan kan cloud blive Danmarks nye vækst-motor
Klumme: Danmark har en hel stribe naturlige fordele, der gør, at vi kan blive førende i verden inden for cloud computing. Se dem her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få en drejebog til at gennemgå og prioritere jeres sikkerhedskontroller – og et overblik over den nye version af CIS-20
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.