Artikel top billede

Google: Sådan får du bugt med dine elendige arbejdsgange

Computerworld Expo 2013: Ansatte i mange danske virksomheder plages af elendige og gammeldags arbejdsgange. Løsningen ligger lige for, mener Google. Se den her.

Computerworld Expo 2013: Hvis arbejdsgangen i danske virksomheder skal forbedres, vil det være en god ide, at kigge på, hvordan produkterne til de private forbrugere er skruet sammen.

"Privat deler vi alt, men på arbejdet deler nærmest intet. Vi kopierer og vedhæfter filer langt ind i helvede, og det skaber versionering på den dårlige måde," mener Janek Borgmann, der er nordisk partnerchef ved Google.

Netop slutbrugeren har fokus hos Google, og det er de erfaringer andre kan lære noget af, når erhvervsprodukterne skal gentænkes med innovation i højsædet.

Det fortalte Janek Borgmann til Computerworld Expo 2013 onsdag eftermiddag.

Start delingen og stop med at være fastlåst

Partnerchefen fremhæver, at det går udover virksomhedernes effektivitet og evnen til at innovere, at virksomheder ikke er bedre til at dele og udnytte de muligheder, der allerede er kendt fra de løsninger, der i dag tilbydes slutbrugerne

"På jobbet kan vi ikke altid finde det, vi søger, efter fordi mange stadig gemmer deres dokumenter lokalt, deler via e-mail eller gemmer på data på obskure netværksdrev," siger han.

Janek Borgmann mener også, at den fastlåste tankegang ikke kun gør sig gældende på software siden.

"Vi er blevet vænnet til at være fastlåste på jobbet. Vi er låst til en bestemt computer og plads," mener Janek Borgmann.

Udnyt mulighederne

Selv helt simpelt værktøj kan løfte arbejdsgangen, eller blot inspirere virksomheder til at udnytte sine data på en anden måde.

"Hvis man kun har sine kunder i et regneark, kunne du kombinere det med eksempelvis Google Maps eller Earth til at virtualisere kunderne geografisk, så får du måske et andet overblik, og kan sætte ind på dine kunder ud af et nyt aspekt."

Læs mere fra Computerworld Expo 2013:

Tag med på Danmarks største it-messe: Sådan ser der ud

Dansk it-succes: Derfor skal du lade brugerne bestemme selv

Internet of things: Så vildt bliver det

Sådan kan cloud blive Danmarks nye vækst-motor

Gratis foredrag: Sådan kommer din næste mobil til at se ud




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere