Artikel top billede

Facebook Home: Masser af brok og dårlige reviews

Brugerne er ikke ligefrem overvældende begejstrede for Facebook Home. Se deres reaktion på den nye skin her.

Facebooks nye mobil-skin, Facebook Home, har rundet en halv million installeringer på Google Play 10 dage efter lanceringen.

Men Android-brugerne er trods nysgerrigheden og villigheden til at afprøve den sociale mobil-løsning ikke ligefrem overvældende begejstrede.

Brugerne har afleveret næsten 11.500 reviews af Facebook Home på Google Play med en gennemsnits-vurdering på blot 2,2 ud af fem mulige stjerner.

Næsten 6.000 - mere end halvdelen af anmelderne - giver imidlertid Facebook Home en vurdering på blot én stjerne.

Til sammenligning fik Facebooks tidligere app-lancering en gennemsnitsvurdering på 3,5 stjerner ud af godt 6,7 millioner reviews, mens Facebook Messenger fik 4,5 stjerner i snit ud af knap 650.000 reviews.

Dræner batteri

Facebook Home-brugerne peger som kritik-punkter blandt andet på, at løsningen dræner batteriet samt at løsningen skjuler telefonens andre funktioner.

Mange skriver, at de afinstallerede løsningen efter at have testet den i ganske kort tid.

Det samme gjorde Computerworlds anmelder. Det kan du læse mere om her: Afinstalleret! Facebook Home - nej tak.

Læs også:

Afinstalleret! Facebook Home - nej tak.

Her er Facebooks nye mobil-system: Home

Microsoft: Facebook Home er bare 'so much two years ago'

Vi tester Facebook-mobilen - sådan fungerer den.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.