Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Her er prisen: Så meget betaler KMD for Uni-C-system

It-giganten KMD købte forleden BørneIntra af UNI-C for et millionbeløb. Tjek prisen her.

It-virksomheden KMD meldte forleden ud, at den havde købt BørneIntra af UNI-C.

Det skete i en pressemeddelelse, hvor selskabet forklarer, at "købet skal ses som et led i KMD's strategiske satsning på børne- og uddannelsesområdet".

Imidlertid ønskede KMD ikke at oplyse prisen for BørneIntra, men det har UNI-C nu oplyst via en afgørelse om aktindsigt.

"Det kan derfor oplyses, at prisen er 5.535.000 kroner," hedder det i afgørelsen fra UNI-C.

I salgsmateriale fra UNI-C fra 2012 kan man læse, at "BørneIntra - er en kombineret intranet- og hjemmesideløsning til dagtilbudsområdet, der i dag anvendes på mere end 1.000 institutioner i 26 kommuner."

Omsætning på fire millioner årligt

Desuden fremgår det, at programmering af BørneIntra hidtil blev foretaget af UNI-Cs underleverandør Arcadia fra Skt. Petersborg.

BørneIntra sælges til de mange brugere eller kunder som en samlet løsning med drift, support og opstartskurser, oplyser UNI-C.

"Som tillægsmodul kan kunderne købe Komme/gå modul, Idialog integration, SMS modul og ekstra kurser. Den årlige omsætning er cirka 4 millioner kroner," hedder det på UNI-Cs hjemmeside.

Læs mere mere om børneintra her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere