Microsofts CIO ude af firmaet i al hemmelighed

Microsofts CIO - med ansvar for tusindvis af it-medarbejdere i selskabet - har i al hemmelighed pludselig forladt Microsoft.

Microsofts øverste teknologi-chef, CIO Tony Scott, har angiveligt i al hemmelighed forladt selskabet efter fem år på posten.

Microsoft har intet selv meldt ud, men Tony Scott betegner på LinkedIn sig selv som Microsoft tidligere CIO.

Tony Scott optræder heller ikke længere som chef på Microsofts eget website.

Han kom til Microsoft i januar 2008 fra en stilling som CIO i Disney-koncernen. Det kan du læse mere om her.

'Personlige projekter'
Teknologisitet GeekWire, der holder til huse i Microsofts hjemby Seattle, skriver søndag, at Microsoft kortfattet meddeler, at Tony Scott 'har besluttet at forlade Microsoft for at fokusere på personlige projekter."

Microsoft har med omgående virkning udnævnt selskabets vice president for it, Jim Dubois, som konstitueret CIO.

Tony Scott har refereret direkte til Microsofts daglige topchef, COO Kevin Turner.

Han har haft titel af corporate vice president og har dermed haft plads i Microsofts øverste, globale ledelsesgruppe.

Microsofts CIO har ansvaret for Microsofts interne it-organisation, der tæller omkring 4.000 medarbejdere, der håndterer alle de it-systemer, som Microsofts anvender til at understøtte forretnings-systemerne.

Det gælder eksempelvis selskabets salg verden over samt alle de systemer, der understøtter marketing- og support-aktiviteterne og alle andre applikationer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.