Artikel top billede

It-gigant massefyrer igen i Danmark

It-gigant fyrer danske it-ansatte. Det er ikke første gang, det sker.

Op imod 60 danske stillinger hos TCS - Tata Consultancy Services - skal skæres væk.

Det erfarer Computerworld.

TCS er gået ind på det danske marked via store kontrakter med blandt andre TDC.

Milliard-kontrakten med TDC betød i praksis, at omkring 300 CSC-folk fik ny arbejdsgiver.

TCS bekræfter, at nedskæringer er på vej.

"Vi forventer, at det drejer sig om højst 60 stillinger i Danmark. Vi føler med de medarbejdere, der vil blive berørt, og vi vil gøre alt for støtte dem i processen."

"Vi er i øjeblikket i forhandlinger med fagforening og medarbejdere, og indtil de forhandlinger er afsluttet, kan vi desværre ikke gå ind i yderligere detaljer," udtaler Amit Bajaj, der er direktør for Norden og Baltikum hos TCS, i en skriftlig kommentar.

Tidligere runde: 84 fyret

Amit Bajaj forklarer dog, at TCS har været fokuseret på at levere den "bedste kvalitet og service til TDC, siden vi blev valgt som leverandør til TDC i 2012."

"I takt med projektets modning og de dermed ændrede forretningsbehov er TCS gået ind i en forhandlingsproces om en eventuel reduktion af antallet af roller på projektet," lyder baggrunden for, at det kan ende med, at 60 stillinger skal væk i Danmark.

Tata har tidligere fyret 84 danske ansatte.

Det kan du læse mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere