Artikel top billede

Så let er det: Få iOS 7 på din iPhone før tid

Kan du ikke vente helt til efteråret, er der hjælp at hente her.

Ved den netop overståede Apple-præsentation kaldte Apple-chefen Tim Cook iOS 7 for den største iPhone-nyhed siden 2007, hvor iPhonen blev præsenteret første gang.

Men desværre bliver iOS 7 først frigivet til efteråret.

Det er dog muligt at få adgang til en betaudgave af styresystemet allerede nu.

Der er dog visse ting, som du skal være opmærksom på først.

Kan give problemer

For det første er der tale om en beta-udgave, og der er en risiko for, at din telefon crasher og i værste fald bliver ubrugelig bagefter. Du kan også forvente, at en eller flere af din favorit-apps endnu ikke virker med iOS 7. 

Her på redaktionen har vi allerede hørt om adskillige tilfælde, hvor folk har haft større eller mindre problemer efter at have installeret iOS 7 på deres telefon. I det værste tilfælde, vi har hørt om, blev vedkommende nødt til at downgrade fra iOS 7 til iOS 6, og det er ikke nogen let proces, skal vi hilse og sige.

Derfor vil vi i første omgang råde dig til ikke at installere denne første betaudgave af iOS 7 på din primære telefon.

Koster 99 dollar

Dernæst skal du være opmærksom på, at du skal have en Developer-konto, hvis du vil have adgang til betaen.

En Developer-konto koster 99 dollar om året - altså knap 550 kroner at oprette.

Til gengæld har du mulighed for at installere iOS 7 på op til 100 forskellige enheder.

Det vil sige, at du i princippet kan splejse om en Developer-konto med en række venner og dermed få prisen ned på et mere fornuftigt niveau.

I praksis er dette dog i strid med Apples regler, hvoraf det klart og tydeligt fremgår, at du med en privat udviklerkonto ikke må lade andre benytte din konto.

Det kræver det

Du opretter din udvikler-konto her: developer.apple.com/programs/ios/

Ønsker du ikke selv at oprette en udvikler-konto, har du måske en bekendt, der er udvikler og kan installere iOS 7 på din telefon for dig.

For at oprette en udviklerkonto som privatperson kræver det blot, at du har et aktivt Apple-id og et betalingskort.

Herefter kan du logge ind på din nyoprettede konto og downloade en fil med beta-udgaven af iOS 7. Du skal bruge iTunes til at installere det nye styresystem. 

Før du giver dig i kast med installationen, anbefales det som altid, at du tager backup af indholdet på din telefon samt sikrer dig, at der er rigeligt med batteritid tilbage på telefonen.

Læs også:

Vild uenighed om nyt iOS-design blandt Apple-folk 

De fleste app-udviklere tjener ingen penge
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.