Artikel top billede

ComOFF: Hvis Xbox One var en kvinde...

Xbox One gøres til grin i denne video, hvor Microsofts nye konsol er forklædt som en forførende kvinde med en meget ærgerlig feature.

Det er efterhånden syv år siden, at vi havde den seneste store konsolkrig, hvor Microsoft lancerede Xbox 360, og Sony lancerede PlayStation 3. 

Og nå ja, så var der lille Nintendo, som snød de to giganter og lancerede Wii, der blev en kæmpe succes og stjal noget af opmærksomheden, selv om maskinen var teknologisk underlegen.

Våbenstilstanden er dog blevet brudt her i foråret, hvor Microsoft og Sony har vist krudtet frem i den nyeste konsolgeneration, der tæller Xbox One og PlayStation 4.

Gamingsiden Kotaku.com kaldte dog slet og ret lanceringen af Xbox One for en katastrofe.

Der var især kritik af den obligatoriske Kinect-sensor, som kan stemmestyres. Den kan bruges til at få konsollen til at starte ved sige: "Xbox On".

Dermed lytter den altid med, og det fik techmediet TheVerge.com til at trække paralleller til bogen 1984 skrevet af George Orwell og historien om et uhyggeligt overvågningssamfund.

Microsoft var dog hurtigt ude for at forsikre om, at konsollen og Kinect-sensoren ikke lytter efter private samtaler, men blot efter kommandoen "Xbox One". 

Skaden var dog sket, og Microsofts nye konsol blev gennemristet af flammende indlæg på alt fra Twitter til Facebook.

Og nu gøres Xbox One også til grin i videoer på YouTube. I denne her optræder konsollen i skikkelse af en kvinde, som er udstyret med en rigtig ærgerlig og irriterende feature inspireret af Kinect-sensoren:

Sony har i øvrigt benyttet den negative stemning mod Xbox One til at tæske løs på Microsoft, der allerede er sendt til tælling.

Der har nemlig også været en hel del debat om, at det ikke længere er muligt at låne sine nye Xbox-spil til vennerne med den nye Xbox One. Sony viser med denne video, hvor let det fungerer med PlayStation 4...av, av, av:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere