Artikel top billede

ComOFF: Hvis Xbox One var en kvinde...

Xbox One gøres til grin i denne video, hvor Microsofts nye konsol er forklædt som en forførende kvinde med en meget ærgerlig feature.

Det er efterhånden syv år siden, at vi havde den seneste store konsolkrig, hvor Microsoft lancerede Xbox 360, og Sony lancerede PlayStation 3. 

Og nå ja, så var der lille Nintendo, som snød de to giganter og lancerede Wii, der blev en kæmpe succes og stjal noget af opmærksomheden, selv om maskinen var teknologisk underlegen.

Våbenstilstanden er dog blevet brudt her i foråret, hvor Microsoft og Sony har vist krudtet frem i den nyeste konsolgeneration, der tæller Xbox One og PlayStation 4.

Gamingsiden Kotaku.com kaldte dog slet og ret lanceringen af Xbox One for en katastrofe.

Der var især kritik af den obligatoriske Kinect-sensor, som kan stemmestyres. Den kan bruges til at få konsollen til at starte ved sige: "Xbox On".

Dermed lytter den altid med, og det fik techmediet TheVerge.com til at trække paralleller til bogen 1984 skrevet af George Orwell og historien om et uhyggeligt overvågningssamfund.

Microsoft var dog hurtigt ude for at forsikre om, at konsollen og Kinect-sensoren ikke lytter efter private samtaler, men blot efter kommandoen "Xbox One". 

Skaden var dog sket, og Microsofts nye konsol blev gennemristet af flammende indlæg på alt fra Twitter til Facebook.

Og nu gøres Xbox One også til grin i videoer på YouTube. I denne her optræder konsollen i skikkelse af en kvinde, som er udstyret med en rigtig ærgerlig og irriterende feature inspireret af Kinect-sensoren:

Sony har i øvrigt benyttet den negative stemning mod Xbox One til at tæske løs på Microsoft, der allerede er sendt til tælling.

Der har nemlig også været en hel del debat om, at det ikke længere er muligt at låne sine nye Xbox-spil til vennerne med den nye Xbox One. Sony viser med denne video, hvor let det fungerer med PlayStation 4...av, av, av:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere