ComOFF: Hvis Xbox One var en kvinde...

Xbox One gøres til grin i denne video, hvor Microsofts nye konsol er forklædt som en forførende kvinde med en meget ærgerlig feature.

Det er efterhånden syv år siden, at vi havde den seneste store konsolkrig, hvor Microsoft lancerede Xbox 360, og Sony lancerede PlayStation 3. 

Og nå ja, så var der lille Nintendo, som snød de to giganter og lancerede Wii, der blev en kæmpe succes og stjal noget af opmærksomheden, selv om maskinen var teknologisk underlegen.

Våbenstilstanden er dog blevet brudt her i foråret, hvor Microsoft og Sony har vist krudtet frem i den nyeste konsolgeneration, der tæller Xbox One og PlayStation 4.

Gamingsiden Kotaku.com kaldte dog slet og ret lanceringen af Xbox One for en katastrofe.

Der var især kritik af den obligatoriske Kinect-sensor, som kan stemmestyres. Den kan bruges til at få konsollen til at starte ved sige: "Xbox On".

Dermed lytter den altid med, og det fik techmediet TheVerge.com til at trække paralleller til bogen 1984 skrevet af George Orwell og historien om et uhyggeligt overvågningssamfund.

Microsoft var dog hurtigt ude for at forsikre om, at konsollen og Kinect-sensoren ikke lytter efter private samtaler, men blot efter kommandoen "Xbox One". 

Skaden var dog sket, og Microsofts nye konsol blev gennemristet af flammende indlæg på alt fra Twitter til Facebook.

Og nu gøres Xbox One også til grin i videoer på YouTube. I denne her optræder konsollen i skikkelse af en kvinde, som er udstyret med en rigtig ærgerlig og irriterende feature inspireret af Kinect-sensoren:Sony har i øvrigt benyttet den negative stemning mod Xbox One til at tæske løs på Microsoft, der allerede er sendt til tælling.

Der har nemlig også været en hel del debat om, at det ikke længere er muligt at låne sine nye Xbox-spil til vennerne med den nye Xbox One. Sony viser med denne video, hvor let det fungerer med PlayStation 4...av, av, av:


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere


Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Inspiration til dit næste skridt med Microsoft Dynamics 365

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

16. marts 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
"Jeg er nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud"
Af alle vores ansatte, så er jeg nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud, selv om jeg ikke altid har været det.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.