Artikel top billede

Efter sokkegate: Trine Bramsen får ny post på Christiansborg

Den omstridte it-ordfører for Socialdemokraterne Trine Bramsen bliver partiets nye retsordfører.

De fleste it-folk med eller uden hvide tennissokker i sandalerne kender efterhånden Socialdemokraternes it-ordfører Trine Bramsen.

Her til formiddag er Socialdemokraterne på Christiansborg indkaldt til gruppemøde, hvor der vil foregå en større rokade.

Ifølge flere medier står Trine Bramsen til at blive retsordfører for det regeringsbærende parti i den rokade.

It-iværksætteren Thomas Madsen-Mygdal skriver på Twitter, at Trine Bramsen ligefrem bliver forfremmet til retsordfører oven på den seneste ballade i Sokkegate-miseren, hvortil den Mozilla-ansatte journalist Henrik Moltke svarer:

"Hun får meget mediedækning."

Måske - måske ikke

Det har desværre ikke været muligt at få fat i Trine Bramsen for at høre, om hun fortsætter som it- og teleordfører for Socialdemokraterne.

Heller ikke partiets presseafdeling kan være behjælpelig inden gruppemødet.

Computerworld har talt med flere pressemedarbejdere i partiets pressemaskineri, der ikke kan be- eller afkræfte noget i skrivende stund.

Socialdemokraterne går ind til gruppemødet klokken 11 her til formiddag, hvorefter det forventes, at de nye poster er uddelt en lille times tid senere, og på det tidspunkt er det altså klart, om Trine Bramsen fortsætter som it-ordfører for Socialdemokraterne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere