Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Efter sokkegate: Trine Bramsen får ny post på Christiansborg

Den omstridte it-ordfører for Socialdemokraterne Trine Bramsen bliver partiets nye retsordfører.

De fleste it-folk med eller uden hvide tennissokker i sandalerne kender efterhånden Socialdemokraternes it-ordfører Trine Bramsen.

Her til formiddag er Socialdemokraterne på Christiansborg indkaldt til gruppemøde, hvor der vil foregå en større rokade.

Ifølge flere medier står Trine Bramsen til at blive retsordfører for det regeringsbærende parti i den rokade.

It-iværksætteren Thomas Madsen-Mygdal skriver på Twitter, at Trine Bramsen ligefrem bliver forfremmet til retsordfører oven på den seneste ballade i Sokkegate-miseren, hvortil den Mozilla-ansatte journalist Henrik Moltke svarer:

"Hun får meget mediedækning."

Måske - måske ikke

Det har desværre ikke været muligt at få fat i Trine Bramsen for at høre, om hun fortsætter som it- og teleordfører for Socialdemokraterne.

Heller ikke partiets presseafdeling kan være behjælpelig inden gruppemødet.

Computerworld har talt med flere pressemedarbejdere i partiets pressemaskineri, der ikke kan be- eller afkræfte noget i skrivende stund.

Socialdemokraterne går ind til gruppemødet klokken 11 her til formiddag, hvorefter det forventes, at de nye poster er uddelt en lille times tid senere, og på det tidspunkt er det altså klart, om Trine Bramsen fortsætter som it-ordfører for Socialdemokraterne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.