Artikel top billede

KMD køber højtråbende ærkerival - har tidligere kritiseret KMD voldsomt

KMD køber dansk konkurrent, der tidligere i den grad har været ude med riven efter KMD.

På KMD-topchef Lars Monrad-Gyllings 50 års fødselsdag gav Medialogics direktør Kate Turch en gave, der vakte nogen opsigt, fordi den drillede KMD med sine lukkede snitflader til andre it-systemer.

Men nu har it-giganten opkøbt Medialogic, meddeles det i en pressemeddelelse.

Medialogic leverer it-systemer til landets jobcentre, og KMD har altså kunnet se en fordel i at slå sig sammen på området.

Købssummen fremgår ikke af meddelelsen.

Medialogic opgiver ikke omsætningstal, men havde i 2012 en bruttofortjeneste på 41,4 millioner kroner og 57 ansatte.

Selskabets størrelse i forhold til KMDs milliardomsætning og over 3.000 ansatte har dog ikke holdt direktør Kate Turch tilbage i pressen, når man mente, at den store rival opførte sig forkert.

Computerworld beskrev således nogle grove beskyldninger fra Medialogic imod KMDs konsulenter.

Fra KMD-kritik til KMD-opkøb

Her handlede sagen om det, som Medialogic mente, var urent trav i forhold til udbud på ordrer, som Medialogic altså kæmpede med KMD om.

Faktisk lå beskyldningerne på forsiden af Medialogics hjemmeside under overskriften "KMD- Kan man det?".

I dag hedder hovedhistorien "Medialogic solgt til KMD", hvor man kan se et billede af Lars Monrad-Gylling sammen med Kate Turch.

Kate Turch fortsætter i øvrigt som direktør i datterselskabet, fremgår det af pressemeddelelsen, som dog ikke kommer ind på, hvad hun har tænkt sig at give til sin nye chef til dennes næste runde fødselsdag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Dansk hotelplatform efter fem dage langt ransomware-angreb: “Vi har lige fået at vide, at vi har 100 procent recovery på alle data”
Den danske hotelplatform AK Techotel kan efter et fem dage langt ransomware angreb snart få adgang til sin data igen, oplyser selskabet direktør til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.