Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Dansk it-firma solgt til international kapitalfond

Opdateret: Dansk it-selskab er netop solgt til international kapitalfond.

Danske e-conomic sælges til den internationale investeringsfond HgCapital.

E-conomic, der laver cloud-baserede regnskabssystemer til små- og mellemstore virksomheder, har haft en betydelig succes i de senere år.

Nu vil HgCapital vil gøre den danske virksomhed til nummer et i verden, hedder det i en pressemeddelse.

"Vi er sikre på, at virksomheden har potentialet til at blive nummer et i verden inden for sin sektor, og vi vil arbejde tæt på direktør Torben Frigaard Rasmussen og hans kolleger for at forløse potentialet," udtaler Nic Humphries, partner og CEO i HgCapital. 

"Det er vores ambition at skabe mange nye arbejdspladser for e-conomic - både i Danmark og mange andre steder i Europa." 

100.000 cloud-kunder

E-conomic blev grundlagt i 2001. I dag har virksomheden over 100.000 kunder herhjemme og i udlandet til de cloud-baserede systemer til håndtering af regnskaber, timer, lager etc.

Virksomheden beskæftiger 130 medarbejdere og havde i 2012 en omsætning på over 96 millioner kroner. 

Det var en fremgang på 33 procent fra 2011. Virksomheden fik alene i 2012 23.000 nye erhvervskunder, oplyses det i pressemeddelelsen. 

E-conomics administrerende direktør, Torben Frigaard Rasmussen, udtalte sig i januar til Computerworld om vækst-mulighederne:

"Pt. ser vi ikke nogen øvre grænse for antallet af kunder. I Danmark alene består vores målgruppe af omkring 250.000 virksomheder, som har op til 25-30 ansatte. Så der er fortsat et stort potentiale i Danmark."

"Men internationalt er potentialet endnu større. Bare i EU-landene er der millioner af virksomheder, hvor vores produkt kan være interessant," sagde Torben Frigaard Rasmussen.

Læs også: Dansk direktør: Derfor har vi solgt e-conomics
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Strategy Consultant

MAN Energy Solutions

Solution Consultant CAD/PLM
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere