Artikel top billede

Dansk it-firma solgt til international kapitalfond

Opdateret: Dansk it-selskab er netop solgt til international kapitalfond.

Danske e-conomic sælges til den internationale investeringsfond HgCapital.

E-conomic, der laver cloud-baserede regnskabssystemer til små- og mellemstore virksomheder, har haft en betydelig succes i de senere år.

Nu vil HgCapital vil gøre den danske virksomhed til nummer et i verden, hedder det i en pressemeddelse.

"Vi er sikre på, at virksomheden har potentialet til at blive nummer et i verden inden for sin sektor, og vi vil arbejde tæt på direktør Torben Frigaard Rasmussen og hans kolleger for at forløse potentialet," udtaler Nic Humphries, partner og CEO i HgCapital. 

"Det er vores ambition at skabe mange nye arbejdspladser for e-conomic - både i Danmark og mange andre steder i Europa." 

100.000 cloud-kunder

E-conomic blev grundlagt i 2001. I dag har virksomheden over 100.000 kunder herhjemme og i udlandet til de cloud-baserede systemer til håndtering af regnskaber, timer, lager etc.

Virksomheden beskæftiger 130 medarbejdere og havde i 2012 en omsætning på over 96 millioner kroner. 

Det var en fremgang på 33 procent fra 2011. Virksomheden fik alene i 2012 23.000 nye erhvervskunder, oplyses det i pressemeddelelsen. 

E-conomics administrerende direktør, Torben Frigaard Rasmussen, udtalte sig i januar til Computerworld om vækst-mulighederne:

"Pt. ser vi ikke nogen øvre grænse for antallet af kunder. I Danmark alene består vores målgruppe af omkring 250.000 virksomheder, som har op til 25-30 ansatte. Så der er fortsat et stort potentiale i Danmark."

"Men internationalt er potentialet endnu større. Bare i EU-landene er der millioner af virksomheder, hvor vores produkt kan være interessant," sagde Torben Frigaard Rasmussen.

Læs også: Dansk direktør: Derfor har vi solgt e-conomics
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.