Artikel top billede

Dansk SAP-boss stopper - skifter til KMD

Den danske SAP-boss Henrik Rasmussen skifter til topstilling i KMD.

Den mangeårige danske SAP-chef, 47-årige Henrik Rasmussen, stopper i det tyske selskab til fordel for et job som direktør for det danske selskabs helt nyoprettede forretningsdivision, 'Market og Service.'

Her får han blandt andet til opgave at sætte ekstra fut i KMD's vækstplaner, meddeler selskabet.

Han får med stillingen plads i KMD's øverste ledelse. Den nye division blev oprettet i januar og huser blandt andet KMD International.

Henrik Rasmussen får til opgave via sine kontakter og sin erfaring at bringe KMD ud over landets grænser og løfte selskabet op i den internationale liga.

Fokus på vækst og ekspansion samt opbygning af nye forretningsenheder er noget, som Henrik Rasmussen har prøvet før.

20 år i SAP

Henrik Rasmussen har nemlig arbejdet de seneste 20 år for SAP, hvor han har haft en række forskellige positioner.

Han har siden 2009 været senior vice president i SAP, hvor han har siddet i ledelsesteamet for EMEA-området.

Her har han dels haft særligt ansvar for at strømline SAP's industriløsninger, dels har han opbygget den nye forretningsenhed fra bunden.  Det kan du læse mere om her.

Tidligere har han været øverste chef for SAP's danske forretning samt øverste for SAP's nordiske forretning.

"Jeg ser frem til at være med til at løfte en af de helt store danske it-virksomheder ud på den internationale scene. KMD har en yderst solid position i Danmark, og det bliver en spændende opgave at sætte mine internationale erfaringer i spil, så KMD får et godt afsæt i forhold til vækstambitionerne, der er lagt for dagen uden for landets grænser," lyder det fra Henrik Rasmussen.

Også SAP's tidligere nordiske chef, Karen Nielsen, arbejder i dag for KMD. Hun fratrådte i SAP under mystiske omstændigheder i begyndelsen af 2010. Det kan du læse mere om her. I dag er hun salgsdirektør i KMD.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere