Artikel top billede

Klar i butikkerne: Ny iPhone bliver flået ned af hylderne

Alt udsolgt. Den nye iPhone er blevet hevet og flået ned ad hylderne i den første weekend i butikkerne. Se her, hvor mange eksemplarer Apple har solgt.

Ni millioner.

Så mange eksemplarer af Apples to nye iPhones er blevet solgt i den første weekend, hvor de nye farverige telefoner har været til salg i de amerikanske butikker.

"Der har været fantastisk stor efterspørgsel efter de nye iPhones, og vi har udsolgt af de første leverancer af iPhone 5s, men vil selvfølgelig få leveret nye iPhones snart," lyder det fra Apple-topchef Tim Cook.

Apple vil ikke oplyse, hvilken af de to nye iPhone-modeller, 5s og 5c, der har solgt mest.

Du kan se Apples nye modeller her: Her er Apples to nye iPhones: Lokker med lav pris og fingeraftryk

Selskabet meddeler også, at det nye styresystem, iOS 7, er blevet downloadet mere end 200 millioner gange, hvilket Apple mener gør iOS7 til den softwareopgradering, der er blevet downloadet hurtigst i verdenshistorien.

iOS7 er den første rigtigt store, designmæssige overhaling af iOS, der har bygget på samme design-skabelon, siden den første iPhone så dagens lys i 2007.

Læs også:

Apples iPhone 5s er målt og vejet: Her er dommen

Så er Apples iOS 7 frigivet - hent styresystemet her

Her er Apples to nye iPhones: Lokker med lav pris og fingeraftryk

Apple indhentet: iPhonen er ikke længere noget særligt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.