Artikel top billede

Kendt it-boss skrotter topjob: Tager på drømmerejse

Stort fiberselskab skal have ny direktør, efter at firmaets boss har meddelt, at han flytter til USA. Læs her, hvilken direktør selskabet ønsker sig.

Fiberselskabernes markedsførings- og produkthus Waoo skal have ny direktør.

Selskabets nuværende direktør, Anders Christjansen, skal ifølge bestyrelsesformand Kim Frimer til Californien, USA for at realisere en rejsedrøm med sin mexicanske kone.

"Ja, jeg synes jo, det er ret træls, men det er Anders' livslange drøm at komme til USA, og den må han jo følge, " siger Kim Frimer til Computerworld.

Bestyrelsesformanden understreger, at trods en faldende omsætning og et næsten tredoblet underskud på bundlinjen til et nuværende minus på 134 millioner kroner i forhold til sidste år er der ikke tale om en 'gensidig aftale', som er den meget pæne betegnelse for en fyring.

"Waoo er jo et cost-center, så de tal har intet at gøre med, at Anders Christjansen forlader os nu," pointerer Kim Frimer.

Ny direktør med tele-forståelse

Med et goodbye og good luck til Anders Christjansen, der i sommers tog forskud på de amerikanske glæder, er Waoo begyndt at kigge sig om efter en ny direktør.

"Jeg forventer, at den nye direktør er på plads inden for et halvt år," lyder det fra Kim Frimer, som ikke ønsker at kommentere på, om den nye boss skal findes via headhunting eller en traditionel ansøgningsrunde.

"Vi har dog ikke travlt, og Anders Christjansen bliver hos os, til den nye direktør er fundet," fortsætter bestyrelsesformanden.

Han fortæller, at Waoo dog er på udkig efter en tele-mand, som kan forstærke Waoos brand og salgsfokus.

"Det kunne i princippet være en TDC-person, men lige nu er der mange muligheder i spil. Hvis det skal være en direktør uden for fiber- og telebranchen, så skal det være en meget overbevisende person, fordi det altså kræver sit at sætte sig ind i forretningen og teknologien," lyder det fra Kim Frimer.

Rokade i direktionen

Ud over at der skal findes en ny direktør for Waoo, er der også flere interne rokader på direktionsgangene i selskabet.

Waoos nuværende CFO, Jørgen Stensgaard, træder ind i direktionen, mens markedsdirektør Ole Herstal, har fået tilbudt stillingen som kommerciel direktør med mulighed for partnerskab hos reklamebureauet Envision.

"Ole Herstal har en baggrund fra reklameverdenen, og det nye job er en stor karrieremulighed for ham. Ole Herstal har været med til at skabe Waoo!'s landsdækkende brand med skuespilleren Søren Østergaard i front, og han vil fortsætte samarbejdet med Waoo, nu blot på den anden side af skrivebordet," hedder det i en pressemeddelelse fra Waoo.

Ifølge Kim Frimer sagde Anders Christjansen op før sommerferien.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?