Artikel top billede

Kendt it-boss skrotter topjob: Tager på drømmerejse

Stort fiberselskab skal have ny direktør, efter at firmaets boss har meddelt, at han flytter til USA. Læs her, hvilken direktør selskabet ønsker sig.

Fiberselskabernes markedsførings- og produkthus Waoo skal have ny direktør.

Selskabets nuværende direktør, Anders Christjansen, skal ifølge bestyrelsesformand Kim Frimer til Californien, USA for at realisere en rejsedrøm med sin mexicanske kone.

"Ja, jeg synes jo, det er ret træls, men det er Anders' livslange drøm at komme til USA, og den må han jo følge, " siger Kim Frimer til Computerworld.

Bestyrelsesformanden understreger, at trods en faldende omsætning og et næsten tredoblet underskud på bundlinjen til et nuværende minus på 134 millioner kroner i forhold til sidste år er der ikke tale om en 'gensidig aftale', som er den meget pæne betegnelse for en fyring.

"Waoo er jo et cost-center, så de tal har intet at gøre med, at Anders Christjansen forlader os nu," pointerer Kim Frimer.

Ny direktør med tele-forståelse

Med et goodbye og good luck til Anders Christjansen, der i sommers tog forskud på de amerikanske glæder, er Waoo begyndt at kigge sig om efter en ny direktør.

"Jeg forventer, at den nye direktør er på plads inden for et halvt år," lyder det fra Kim Frimer, som ikke ønsker at kommentere på, om den nye boss skal findes via headhunting eller en traditionel ansøgningsrunde.

"Vi har dog ikke travlt, og Anders Christjansen bliver hos os, til den nye direktør er fundet," fortsætter bestyrelsesformanden.

Han fortæller, at Waoo dog er på udkig efter en tele-mand, som kan forstærke Waoos brand og salgsfokus.

"Det kunne i princippet være en TDC-person, men lige nu er der mange muligheder i spil. Hvis det skal være en direktør uden for fiber- og telebranchen, så skal det være en meget overbevisende person, fordi det altså kræver sit at sætte sig ind i forretningen og teknologien," lyder det fra Kim Frimer.

Rokade i direktionen

Ud over at der skal findes en ny direktør for Waoo, er der også flere interne rokader på direktionsgangene i selskabet.

Waoos nuværende CFO, Jørgen Stensgaard, træder ind i direktionen, mens markedsdirektør Ole Herstal, har fået tilbudt stillingen som kommerciel direktør med mulighed for partnerskab hos reklamebureauet Envision.

"Ole Herstal har en baggrund fra reklameverdenen, og det nye job er en stor karrieremulighed for ham. Ole Herstal har været med til at skabe Waoo!'s landsdækkende brand med skuespilleren Søren Østergaard i front, og han vil fortsætte samarbejdet med Waoo, nu blot på den anden side af skrivebordet," hedder det i en pressemeddelelse fra Waoo.

Ifølge Kim Frimer sagde Anders Christjansen op før sommerferien.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere