Artikel top billede

Kendt it-boss skrotter topjob: Tager på drømmerejse

Stort fiberselskab skal have ny direktør, efter at firmaets boss har meddelt, at han flytter til USA. Læs her, hvilken direktør selskabet ønsker sig.

Fiberselskabernes markedsførings- og produkthus Waoo skal have ny direktør.

Selskabets nuværende direktør, Anders Christjansen, skal ifølge bestyrelsesformand Kim Frimer til Californien, USA for at realisere en rejsedrøm med sin mexicanske kone.

"Ja, jeg synes jo, det er ret træls, men det er Anders' livslange drøm at komme til USA, og den må han jo følge, " siger Kim Frimer til Computerworld.

Bestyrelsesformanden understreger, at trods en faldende omsætning og et næsten tredoblet underskud på bundlinjen til et nuværende minus på 134 millioner kroner i forhold til sidste år er der ikke tale om en 'gensidig aftale', som er den meget pæne betegnelse for en fyring.

"Waoo er jo et cost-center, så de tal har intet at gøre med, at Anders Christjansen forlader os nu," pointerer Kim Frimer.

Ny direktør med tele-forståelse

Med et goodbye og good luck til Anders Christjansen, der i sommers tog forskud på de amerikanske glæder, er Waoo begyndt at kigge sig om efter en ny direktør.

"Jeg forventer, at den nye direktør er på plads inden for et halvt år," lyder det fra Kim Frimer, som ikke ønsker at kommentere på, om den nye boss skal findes via headhunting eller en traditionel ansøgningsrunde.

"Vi har dog ikke travlt, og Anders Christjansen bliver hos os, til den nye direktør er fundet," fortsætter bestyrelsesformanden.

Han fortæller, at Waoo dog er på udkig efter en tele-mand, som kan forstærke Waoos brand og salgsfokus.

"Det kunne i princippet være en TDC-person, men lige nu er der mange muligheder i spil. Hvis det skal være en direktør uden for fiber- og telebranchen, så skal det være en meget overbevisende person, fordi det altså kræver sit at sætte sig ind i forretningen og teknologien," lyder det fra Kim Frimer.

Rokade i direktionen

Ud over at der skal findes en ny direktør for Waoo, er der også flere interne rokader på direktionsgangene i selskabet.

Waoos nuværende CFO, Jørgen Stensgaard, træder ind i direktionen, mens markedsdirektør Ole Herstal, har fået tilbudt stillingen som kommerciel direktør med mulighed for partnerskab hos reklamebureauet Envision.

"Ole Herstal har en baggrund fra reklameverdenen, og det nye job er en stor karrieremulighed for ham. Ole Herstal har været med til at skabe Waoo!'s landsdækkende brand med skuespilleren Søren Østergaard i front, og han vil fortsætte samarbejdet med Waoo, nu blot på den anden side af skrivebordet," hedder det i en pressemeddelelse fra Waoo.

Ifølge Kim Frimer sagde Anders Christjansen op før sommerferien.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber
Der er en stor regnskabsuge i vente. I de kommende dage vil Microsoft, Apple, Alphabet, Amazom og Facebook løfter sløre for deres regnskaber og forventninger til efteråret.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.