Artikel top billede

Ferie: Waoo-topchef skal til USA - lejer bil

Sommerferie: Hos Waoo skal administrerende direktør Anders Christjansen til en berømt it-dal i USA. Bilen er lejet.

Hos Waoo skal topchef Anders Christjansen til USA i sommerferien.

Han holder tre ugers ferie, hvor han, hans kone og to børn besøger familie i Californien, nærmere bestemt i San Franciscos Bay Area, Silicon Valley.

Anders Christjansen fortæller at de ud over familiebesøgene har lejet en bil, så de kan køre ned gennem dalen, hvor alle de store tech-virksomheder jo ligger.

"Resten af virksomhedens ansatte holder også typisk tre ugers sammenhængende ferie, men da vi jo har en del systemer, som skal kører uændret også i sommerferien, er vores drift- og vagtplan tilpasset tilsvarende," lyder det.

Regnskab og fusion

Ferietid er ofte også tid til at stoppe lidt op og gøre status. Kigger man lidt i artikel-arkiverne, så finder man lidt forskellige historier om Waoo.

Både regnskabstal og en mulig fusion har fyldt mest:

Store smil i Waoo trods enormt underskud

Fiberbranchens moderselskab Waoo må igen stille op til tørre tæsk på bundlinjen, men det er der en god forklaring på, lyder det fra Waoos direktør.
Læs her.

Waoo-boss er helt tavs om stor fiber-fusion

Waoo-direktør er fåmælt om en kommende stor-fusion på det danske fiber-marked. Han vil langt hellere snakke om andre ting.
Læs her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.