Google i knæfald: Undskylder for massive Gmail-problemer

Op mod 200 millioner brugere af Googles populære Gmail-tjeneste har haft bøvl med at modtage mails.

Et af internet-alderens største og mest betydningsfulde selskaber, Google, har haft uventede problemer med sin Gmail-service i 12 timers tid for ganske nylig.

Ifølge Googles egen apps-servicestatus modtog søgegiganten i går fejlmeldinger omkring Gmail, og selskabet skrev, at mindre end 0,024 procent af Googles omkring 425 millioner Gmail-brugere var ramt.

Godt to timer senere lød det nu, at 'mindre end halvdelen' af de mange Gmail-brugere var påvirket af problemerne.

Efter fejlretningen skriver Google, at 29,1 procent af modtagne mails i Gmail-indbakken har været forsinket under Gmail-knaset.

"Den gennemsnitlige (median) forsinkelse var blot på 2,6 sekunder, men visse mails har været mere alvorligt forsinkede. Det har dog ikke haft betydning for brugernes adgang til Gmail eller andre funktionaliteter," skriver Google.

"Vi undskylder ulejligheden og takker for jeres tålmodighed og fortsatte støtte," hedder det også på Googles servicestatus.

Ikke første Google-knas
Det er endnu ukendt, hvorfor Googles populære mail-service har været i tovene.

Men det er ikke første gang i den seneste tid, at Google har problemer med sine services.

I sidste måned gik flere Google-services i sort, hvilket betød et drop i nettrafikken på op mod 40 procent.

Den historie kan du læse mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Premium
KMD kan nærme sig halvering af medarbejderstaben i Danmark på få år: Så mange ansatte har selskabet sagt farvel til
For fem år siden var KMD det største danske it-selskab, men over årene er medarbejderstaben i Danmark faldet dramatisk. Ifølge en lækket PowerPoint fortsætter tendensen i 2021. Se den voldsomme nedgang i antallet af ansatte hos KMD her.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.