Artikel top billede

Google i knæfald: Undskylder for massive Gmail-problemer

Op mod 200 millioner brugere af Googles populære Gmail-tjeneste har haft bøvl med at modtage mails.

Et af internet-alderens største og mest betydningsfulde selskaber, Google, har haft uventede problemer med sin Gmail-service i 12 timers tid for ganske nylig.

Ifølge Googles egen apps-servicestatus modtog søgegiganten i går fejlmeldinger omkring Gmail, og selskabet skrev, at mindre end 0,024 procent af Googles omkring 425 millioner Gmail-brugere var ramt.

Godt to timer senere lød det nu, at 'mindre end halvdelen' af de mange Gmail-brugere var påvirket af problemerne.

Efter fejlretningen skriver Google, at 29,1 procent af modtagne mails i Gmail-indbakken har været forsinket under Gmail-knaset.

"Den gennemsnitlige (median) forsinkelse var blot på 2,6 sekunder, men visse mails har været mere alvorligt forsinkede. Det har dog ikke haft betydning for brugernes adgang til Gmail eller andre funktionaliteter," skriver Google.

"Vi undskylder ulejligheden og takker for jeres tålmodighed og fortsatte støtte," hedder det også på Googles servicestatus.

Ikke første Google-knas

Det er endnu ukendt, hvorfor Googles populære mail-service har været i tovene.

Men det er ikke første gang i den seneste tid, at Google har problemer med sine services.

I sidste måned gik flere Google-services i sort, hvilket betød et drop i nettrafikken på op mod 40 procent.

Den historie kan du læse mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere