Denne hårdtpumpede tablet vil lokke dig væk fra Nexus 7 og iPad Mini

LG forsøger med G Pad at overgå Google Nexus 7 og iPad Mini, og det sker med en hardware-hidsig 8,3 tommer Android-tablet. Ser her hvad den har at byde på.

LG har ikke holdt særlig lang sommerferie i år, hvor der har været travlt ved produktionsbåndet. 

For et par måneder siden lancerede sydkoreanerne den utraditionelle og hardwaretunge mobil G2, og i begyndelsen af september var turen kommet til 4K- og Oled-fladskærme.

I samme måned kunne LG fremvise sin nye Android-tablet i 8 tommer-klassen, der dermed gør sig klar til kamp mod Google Nexus 7 og iPad Mini.

Modellen hedder G Pad og har nu meldt sin ankomst til Danmark i slutningen af denne måned. Prisskiltet er 2.400 kroner.

Dermed ligger den på niveau med iPad Mini, mens den er en smule dyrere end Google Nexus 7, som kan købes for cirka 2.200 kroner i øjeblikket.

Høj skærmopløsning
En af de mest interessante features på G Pad er den 8,3 tommer store skærm, der er udstyret med en opløsning på 1.920 gange 1.200 pixels.

Det er samme høje opløsning som på Google Nexus 7 og en hel del mere end iPad Mini med 1.024 gange 768 pixel.

Det er dog forventet, at Apple lancerer en ny version af iPad Mini i løbet af den næste måneds tid med et forbedret display.

Skærmen er i øvrigt udstyret med samme Knock-On-funktion som LG G2, hvor det er muligt at prikke på displayet to gange for at vække den til live.

G Pad kører Android version 4.2.2, og tablet-pc'en er udstyret med 16 gigabyte lagerplads. Konkurrenterne iPad Mini og Nexus 7 har samme kapacitet, men de kan også fås i lidt dyrere udgaver med 32 gigabyte eller mere lagerkapacitet.

LG's model virker udelukkende med Wi-Fi, og den er udstyret med et 4.600 mAh batteri. Det er cirka dobbelt op i forhold til de aktuelle Android-topmobiler.

Kort kinddans
På IFA-messen i Berlin i begyndelsen af september fik vi en hurtig kinddans med G Pad, som virker ganske let og tynd uden at virke som et stykke legetøj fra Toys R Us.

Den vejer da også blot 338 gram.

Skærmens farver er i top og fremstår skarpe og mættede, og det skyldes, at der sidder et IPS-panel i tablet-pc'en.

I motorrummet gemmer en 1,7 GHz quadcore Snapdragon-processor sig, der umiddelbart gav godt med liv i LG G Pad, da vi hurtigt prøvede modellen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital konference: Digitale forretningsløsninger 2020 - processer og teknologier, der øger bundlinien

Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes forretningsmodeller - og til at forandre forbindelsen til både slutbrugere og leverandører. For stadig flere virksomheder ligger vægten i forretningerne derfor i stadig højere grad på selve kundeoplevelsen og værdiskabelsen for brugeren. På denne heldagskonference får du derfor indspark og viden om, hvor du kan sætte ind, hvis du skal komme på omgangshøjde med de bedste digitale forretningsløsninger og skabe mest mulig værdi for din forretning med ny teknologi, der øger bundlinien.

21. oktober 2020 | Læs mere


Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
SF og Enhedslisten kræver flere penge til politiets cyberenhed: Skal investeres i øget efterforskning af digitale krænkelser
Der skal flere penge til Rigspolitiets Cybercrime Center NC3. Det kræver SF og Enhedslisten, der mener, at der er brug for flere penge til at opklare digitale krænkelser.
Computerworld
Kinesiske OnePlus slipper vild telefon løs: Byder på et snedigt batteri-trick
Mobilproducenten OnePlus nye toptelefon byder på et uset batteri-trick - den lader usædvanlig hurtigt op.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Vælg den rigtige løsning til produktion af forretningsdokumenter
ERP-løsninger er fremragende til at give overblik og holde rede på forretningskritiske data – men omvendt notorisk ufleksible og svære at anvende til udformning og tilpasning af rapporter og forretningsdokumenter. I denne hvidbog kan du læse en grundig gennemgang af fordele og ulemper ved de tre dominerende løsninger på markedet, der bygger bro mellem ERP og dokumenthåndtering.