Artikel top billede

(Foto: Mikkel William Nielsen)

Denne hårdtpumpede tablet vil lokke dig væk fra Nexus 7 og iPad Mini

LG forsøger med G Pad at overgå Google Nexus 7 og iPad Mini, og det sker med en hardware-hidsig 8,3 tommer Android-tablet. Ser her hvad den har at byde på.

LG har ikke holdt særlig lang sommerferie i år, hvor der har været travlt ved produktionsbåndet. 

For et par måneder siden lancerede sydkoreanerne den utraditionelle og hardwaretunge mobil G2, og i begyndelsen af september var turen kommet til 4K- og Oled-fladskærme.

I samme måned kunne LG fremvise sin nye Android-tablet i 8 tommer-klassen, der dermed gør sig klar til kamp mod Google Nexus 7 og iPad Mini.

Modellen hedder G Pad og har nu meldt sin ankomst til Danmark i slutningen af denne måned. Prisskiltet er 2.400 kroner.

Dermed ligger den på niveau med iPad Mini, mens den er en smule dyrere end Google Nexus 7, som kan købes for cirka 2.200 kroner i øjeblikket.

Høj skærmopløsning

En af de mest interessante features på G Pad er den 8,3 tommer store skærm, der er udstyret med en opløsning på 1.920 gange 1.200 pixels.

Det er samme høje opløsning som på Google Nexus 7 og en hel del mere end iPad Mini med 1.024 gange 768 pixel.

Det er dog forventet, at Apple lancerer en ny version af iPad Mini i løbet af den næste måneds tid med et forbedret display.

Skærmen er i øvrigt udstyret med samme Knock-On-funktion som LG G2, hvor det er muligt at prikke på displayet to gange for at vække den til live.

G Pad kører Android version 4.2.2, og tablet-pc'en er udstyret med 16 gigabyte lagerplads. Konkurrenterne iPad Mini og Nexus 7 har samme kapacitet, men de kan også fås i lidt dyrere udgaver med 32 gigabyte eller mere lagerkapacitet.

LG's model virker udelukkende med Wi-Fi, og den er udstyret med et 4.600 mAh batteri. Det er cirka dobbelt op i forhold til de aktuelle Android-topmobiler.

Kort kinddans

På IFA-messen i Berlin i begyndelsen af september fik vi en hurtig kinddans med G Pad, som virker ganske let og tynd uden at virke som et stykke legetøj fra Toys R Us.

Den vejer da også blot 338 gram.

Skærmens farver er i top og fremstår skarpe og mættede, og det skyldes, at der sidder et IPS-panel i tablet-pc'en.

I motorrummet gemmer en 1,7 GHz quadcore Snapdragon-processor sig, der umiddelbart gav godt med liv i LG G Pad, da vi hurtigt prøvede modellen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere