Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Mikkel William Nielsen)

Denne hårdtpumpede tablet vil lokke dig væk fra Nexus 7 og iPad Mini

LG forsøger med G Pad at overgå Google Nexus 7 og iPad Mini, og det sker med en hardware-hidsig 8,3 tommer Android-tablet. Ser her hvad den har at byde på.

LG har ikke holdt særlig lang sommerferie i år, hvor der har været travlt ved produktionsbåndet. 

For et par måneder siden lancerede sydkoreanerne den utraditionelle og hardwaretunge mobil G2, og i begyndelsen af september var turen kommet til 4K- og Oled-fladskærme.

I samme måned kunne LG fremvise sin nye Android-tablet i 8 tommer-klassen, der dermed gør sig klar til kamp mod Google Nexus 7 og iPad Mini.

Modellen hedder G Pad og har nu meldt sin ankomst til Danmark i slutningen af denne måned. Prisskiltet er 2.400 kroner.

Dermed ligger den på niveau med iPad Mini, mens den er en smule dyrere end Google Nexus 7, som kan købes for cirka 2.200 kroner i øjeblikket.

Høj skærmopløsning

En af de mest interessante features på G Pad er den 8,3 tommer store skærm, der er udstyret med en opløsning på 1.920 gange 1.200 pixels.

Det er samme høje opløsning som på Google Nexus 7 og en hel del mere end iPad Mini med 1.024 gange 768 pixel.

Det er dog forventet, at Apple lancerer en ny version af iPad Mini i løbet af den næste måneds tid med et forbedret display.

Skærmen er i øvrigt udstyret med samme Knock-On-funktion som LG G2, hvor det er muligt at prikke på displayet to gange for at vække den til live.

G Pad kører Android version 4.2.2, og tablet-pc'en er udstyret med 16 gigabyte lagerplads. Konkurrenterne iPad Mini og Nexus 7 har samme kapacitet, men de kan også fås i lidt dyrere udgaver med 32 gigabyte eller mere lagerkapacitet.

LG's model virker udelukkende med Wi-Fi, og den er udstyret med et 4.600 mAh batteri. Det er cirka dobbelt op i forhold til de aktuelle Android-topmobiler.

Kort kinddans

På IFA-messen i Berlin i begyndelsen af september fik vi en hurtig kinddans med G Pad, som virker ganske let og tynd uden at virke som et stykke legetøj fra Toys R Us.

Den vejer da også blot 338 gram.

Skærmens farver er i top og fremstår skarpe og mættede, og det skyldes, at der sidder et IPS-panel i tablet-pc'en.

I motorrummet gemmer en 1,7 GHz quadcore Snapdragon-processor sig, der umiddelbart gav godt med liv i LG G Pad, da vi hurtigt prøvede modellen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere