Artikel top billede

Flere nye super-fladskærme lander nu i Danmark

LG forsøger at overhale Samsung indenom med lanceringen af nye Oled-fladskærme i Danmark. Se her hvor meget de nye super-tv koster.

På IFA-messen i Berlin i begyndelsen af september var én fladskærms-trend særlig tydelig: Oled (Organic Light Emitting Diode eller organisk lysdiode).

Skærmteknologien har været flere år om at blive moden, men nu er det ikke bare futuristisk trommerum på pr-trommen.

Samsung meldte for et par uger siden ud, at den sydkoreanske elektronikgigant nu sætter Oled-fladskærme til salg i Danmark. Det kan du læse mere om her.

Konkurrenten LG vil dog ikke lade Samsung være ene om at levere Oled-skærme til danskerne.

Derfor lancerer LG to modeller, der er baseret på Oled, som giver en langt bedre billedkvalitet end LCD/LED.

Kontrasten er højere, og billederne er dermed mere farvemættede.

55 tommer bøjet skærm

Den første fladskærm hedder 55EA980W, og den er - som det kan ses i navnet - 55 tommer. Opløsningen er 1.920 gange 1.080 pixel, hvilket formentlig er det samme som din nuværende fladskærm i stuen.

Tv'et er udformet i kulfiberforstærket plast, og det er 4,3 millimeter i dybden, mens vægten er 17 kilo.

Ligesom konkurrenter som Samsung og Sony har LG valgt at 'bøje' fladskærmen, så den har et let buet design. Prisen for 55EA980W er 79.999 kroner.

Mesterværker på fladskærmen

Den anden model hedder Gallery Oled TV 55EA8800, og den er ligeledes 55 tommer med en opløsning på 1.920 gange 1.080 pixel,

Denne skærm er tænkt som en todelt løsning, hvor den ud over at fungere som tv også kan optræde som et maleri.

Fladskærmen er cirka fire millimeter tyk, og den er ikke bøjet ligesom den anden LG-model, og derfor kan den sidde tæt til væggen.

Der følger en ramme med fladskærmen, som kan være med til at opretholde illusionen om, at skærmen er et maleri.

Det er muligt at vælge Gallery Mode på tv'et og få vist værker af Vincent van Gogh og Paul Gauguin.

Ens egne fotos kan dog også blive vist på skærmen, hvis man hellere vil have det.

I rammen sidder i øvrigt et 2.2-kanals lydsystem, der er skjult.

Prisen for Gallery Oled TV 55EA8800 er 89.999 kroner.

Begge Oled-fladskærme er ifølge LG i butikkerne i løbet af denne måned.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Ny bølge ruller ind over kommunale it-afdelinger: "Det er faktisk en vej, man godt kan gå som kommune. Det er ikke en eller anden flippet ting fra 60’erne"
Der er ved at ske et paradigmeskifte i den kommunale måde, it-projekter og -indkøb gribes an. Et af de steder er i den sydvestjyske kommune Varde med en it-afdeling på blot 20 ansatte. Her har Thomas Neville som nyuddannet it-mand været frontløber på at tage udgangspunkt i brugernes behov og virkelighed, når der skal købes eller udvikles it. "De følte nok ikke rigtigt, at man inde på rådhuset vidste, hvad de gik og lavede," siger han.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.