Artikel top billede

Foto: Lotus Head.

Dansk VMware-direktør stopper uden forklaring

Den danske landedirektør for VMware er stoppet i selskabet efter mindre end et år på posten. Læs her, hvad VMware siger om sagen.

Danmarks nu tidligere VMware-landedirektør, Steen Rask, skulle have været med på virtualiseringsselskabets europæiske konference VMworld 2013 i Barcelona, men det er han ikke.

Årsag: Han er stoppet i selskabet per 1. oktober.

Det oplyser VMwares fungerende landedirektør og nuværende kanalchef i Norden, Peter Klint, der selv var VMware-direktør indtil ansættelsen af Steen Rask den 1. november 2012.

Ingen kommentarer

Peter Klint ønsker dog ikke at gå i detaljer omkring, hvorfor Steen Rask er stoppet i selskabet.

"Det har jeg ingen kommentarer til," lyder det simpelthen fra den fungerende landedirektør.

Det lyder da mystisk, at en landedirektør stopper efter mindre et års ansættelse uden grund. Hvorfor kan du ikke kommentere på sagen?

"Jeg kan kun henvise til den meddelelse, som vi udsendte i forbindelse med, at Steen (Rask, red.) stoppede," forklarer han.

Meddelelsen, som VMware udsendte, lyder således:

"Vi bekræfter, at Steen Rask, landedirektør i Danmark, ikke længere er hos VMware. Med omgående virkning tiltræder senior manager for forretning og partnere i Norden, Peter Klint, der har hjemme i VMware Danmarks kontor som chef for Danmark, indtil en passende erstatning er fundet."

Her er Steen Rasks forklaring

"Vi takker Steen for hans professionalisme og lederskab i det seneste år, og vi ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige karriere," runder VMware sin officielle meddelelse af. 

Håber på snarlig erstatning 
Med andre ord har VMware udsendt en meddelelse fyldt med høflighedsfraser.

Peter Klint, hvor længe har I vidst, at Steen Rask ville stoppe?

"Ingen kommentarer."

Hvornår regner I så med, at der kommer en erstatning?

"Så hurtigt som muligt, og hvis det skete i morgen, så ville det være fantastisk."

"Kunne have fortsat"

Computerworld ringer til Steen Rask for at høre, hvad der er op og ned i denne sag.

Efter at have introduceret vores spørgsmål fortæller Steen Rask, at han vil ringe tilbage kort tid efter.

Det sker ikke, så Computerworld forsøger at kontakte ham endnu engang over telefonen. 

Ingen tager telefonen denne gang, men det lykkedes dog at etablere en sms-korrespondance.

Steen Rask forklarer over sms, at ophøret hos VMware er ganske udramatisk og lover at ringe til Computerworlds udsendte følgende morgen på VMworld-konferencen med en forklaring om, hvorfor han er stoppet.

20 minutter inden den aftale interview-tid tikker følgende sms-besked ind:

"Er pt. bortrejst, men det er korrekt, at jeg er stoppet. Kunne have valgt at fortsætte hos VMware, men jeg kigger pt. på andre muligheder i branchen. Som sagt ret udramatisk. Det er sådan set min eneste kommentar."

Læs også:

VMware: Her er vores næste store satsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef
Mandag rykkede Pär Fors ind på hjørnekontoret hos NNIT. Efter 14 år med Per Kogut ved roret har den 55-årige svensker nu taget over. Med en masse international erfaring i rygsækken skal han nu tage konsulenthuset til næste niveau. "Når man er ny som mig, så kan man stille dumme spørgsmål. Det er en god mulighed, der ikke bør gå til spilde," siger han til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.