Artikel top billede

Foto: Lotus Head.

Dansk VMware-direktør stopper uden forklaring

Den danske landedirektør for VMware er stoppet i selskabet efter mindre end et år på posten. Læs her, hvad VMware siger om sagen.

Danmarks nu tidligere VMware-landedirektør, Steen Rask, skulle have været med på virtualiseringsselskabets europæiske konference VMworld 2013 i Barcelona, men det er han ikke.

Årsag: Han er stoppet i selskabet per 1. oktober.

Det oplyser VMwares fungerende landedirektør og nuværende kanalchef i Norden, Peter Klint, der selv var VMware-direktør indtil ansættelsen af Steen Rask den 1. november 2012.

Ingen kommentarer

Peter Klint ønsker dog ikke at gå i detaljer omkring, hvorfor Steen Rask er stoppet i selskabet.

"Det har jeg ingen kommentarer til," lyder det simpelthen fra den fungerende landedirektør.

Det lyder da mystisk, at en landedirektør stopper efter mindre et års ansættelse uden grund. Hvorfor kan du ikke kommentere på sagen?

"Jeg kan kun henvise til den meddelelse, som vi udsendte i forbindelse med, at Steen (Rask, red.) stoppede," forklarer han.

Meddelelsen, som VMware udsendte, lyder således:

"Vi bekræfter, at Steen Rask, landedirektør i Danmark, ikke længere er hos VMware. Med omgående virkning tiltræder senior manager for forretning og partnere i Norden, Peter Klint, der har hjemme i VMware Danmarks kontor som chef for Danmark, indtil en passende erstatning er fundet."

Her er Steen Rasks forklaring

"Vi takker Steen for hans professionalisme og lederskab i det seneste år, og vi ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige karriere," runder VMware sin officielle meddelelse af. 

Håber på snarlig erstatning 
Med andre ord har VMware udsendt en meddelelse fyldt med høflighedsfraser.

Peter Klint, hvor længe har I vidst, at Steen Rask ville stoppe?

"Ingen kommentarer."

Hvornår regner I så med, at der kommer en erstatning?

"Så hurtigt som muligt, og hvis det skete i morgen, så ville det være fantastisk."

"Kunne have fortsat"

Computerworld ringer til Steen Rask for at høre, hvad der er op og ned i denne sag.

Efter at have introduceret vores spørgsmål fortæller Steen Rask, at han vil ringe tilbage kort tid efter.

Det sker ikke, så Computerworld forsøger at kontakte ham endnu engang over telefonen. 

Ingen tager telefonen denne gang, men det lykkedes dog at etablere en sms-korrespondance.

Steen Rask forklarer over sms, at ophøret hos VMware er ganske udramatisk og lover at ringe til Computerworlds udsendte følgende morgen på VMworld-konferencen med en forklaring om, hvorfor han er stoppet.

20 minutter inden den aftale interview-tid tikker følgende sms-besked ind:

"Er pt. bortrejst, men det er korrekt, at jeg er stoppet. Kunne have valgt at fortsætte hos VMware, men jeg kigger pt. på andre muligheder i branchen. Som sagt ret udramatisk. Det er sådan set min eneste kommentar."

Læs også:

VMware: Her er vores næste store satsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere