Artikel top billede

Apple-stifter om iPad Air: Sådan en gider jeg i hvert fald ikke eje

Apples medstifter Steve Wozniak gider ikke have en iPad Air. Se her hvorfor.

Apples medstifter, Steve Wozniak, er ikke videre begejstret for den nye iPad Air, som Apple under stor ståhej præsenterede tirsdag, og som du kan læse mere om her.

Steve Wozniak vil i hvert fald ikke anskaffe sig hverken en iPad Air eller en Retina iPad Mini, siger han. For de nye iPad-modeller kan slet ikke det, som han mener, at de skal kunne.

Den nye iPad Air er ganske vist meget tyndere og lettere end den almindelige iPad og er udstyret med en ny og hurtigere A7-processor.

Men det imponerer ikke Steve Wozniak.

"Ja, den er da tyndere, men jeg har brug for storage. Jeg havde håbet på en 256 GB iPad. Da jeg så modellen, mailede jeg til min kone: "Nej, sådan en vil jeg ikke have'," siger han til Apple World.

Apples største iPad-model kan rumme 128 GB.

Steve Wozniak har gennem årene fulgt Apple tæt fra sidelinien, hvor han løbende har kritiseret flere elementer af Apples forretning.

Han har eksempelvis peget på, at iPhonen er ved at blive kørt bag af dansen, ligesom han har sagt, at Microsoft er meget til innovation end Apple: Apple-stifter: Microsoft bedre til innovation end Apple

Læs også:

Se billederne: Her er alle de nye Apple-produkter

Apple-stifter: Bare iPhone kunne det som Android kan

Apple-medstifter mener at Android er bedre end iPhone

Apple-stifter: Microsoft bedre til innovation end Apple

Apple-stifter: iPhone ved at blive kørt bag af dansen af denne rival
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.