Artikel top billede

Foto: WM. / W.MUSTAFEEZ, CC BY 2.0 (Foto: Foto: WM. / W.MUSTAFEEZ, CC BY 2.0)

App-tip: Sådan sparer du porto og sender digitale fest-invitationer

Med denne app kan du skabe dine egne digitale fødselsdagskort og fest-invitationer.

Hvad gør du, når du skal invitere familie og venner til fest?

Hvis der er tale om en mere formel begivenhed, vælger de fleste af os stadigvæk at sende en traditionel papirinvitation ud med posten. 

Men virksomheden Paperless Post har netop udgivet en ny iPad-app, hvor den forsøger at skabe et digitalt alternativ til de fysiske indbydelser eller fødselsdagskort.

Næsten banalt

Ideen virker åbenlys. Ja, grænsende til det banale. Men i dag er Facebooks Event-funktionen det bedste alternativ til den fysiske invitation.

Desværre har Facebook-invitationer ofte en mere uformel karakter, og det er i hvert fald denne skribents oplevelse, at folk derfor behandler dem betydeligt mere uhøjtideligt end de fysiske invitationer.

Paperless Post prøver derimod at giver de digitale invitationer et mere formelt præg. Samtidig bliver selve tilmeldingsprocessen digital og smartere, fordi gæsterne kan tilmelde sig digitalt, og festarrangøren kan administrere tilmeldingerne online. 

Når folk modtager en invitation med Paperless Post, modtager de en mail med et link til invitationen. Når de klikker på linket, bliver de sendt videre til en webside, hvor en layoutet invitation popper op på deres skærm, og de får mulighed for at takke ja til invitationen, se hvem der ellers er tilmeldt begivenheden eller sende en besked til afsenderen.

Bruger skabeloner

Du skaber din egen invitation via Paperless Posts hjemmeside eller den nye iPad-app. Her kan du på baggrund af en lang række forskellige skabeloner udforme dit eget virtuelle kort i app'en. Du kan indsætte dine egne billeder, vælge skrifttyper, farver og meget andet.

Med Paperless Post kan du spare portoen og sende dine kort gratis. Men du kommer dog let til at punge ud alligevel.

Tjenesten baserer sig nemlig på en såkaldt freemium-model, hvor det er gratis at anvende tjensten, hvis du benytter nogle udvalgte gratis kort. Men Paperless Post har også en række "Premium Cards", som du skal betale for, og desuden er der en række design-muligheder, som du ligeledes kun kan anvende, hvis du betaler for dem. 

Du betaler via såkaldte coins. Et "Premium Card" koster mellem 1 og 5 coins, og du kan købe 25 coins for 5 dollar, hvilket svarer til mellem 25 og 30 kroner. 

Læs også:
Ugens app: Send et rigtigt postkort fra din mobil 

Fem gode råd: Slip for snailmail og papirbøvl
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere