Artikel top billede

Dropbox håner Microsoft og Google: Derfor er vi bedst

Det vrimler med nye smarte tjenester til online-storage, men Dropbox mener ikke, at Microsoft og Google er værd at frygte.

Stifteren af Dropbox, den administrerende direktør Drew Houston, giver ikke meget for Microsoft og Googles forsøg på at vippe Dropbox af online storage-tronen.

Dropbox er en af pionererne på området ved at lancere sin tjeneste allerede i 2008. 

Under en optræden på en Salesforce-konference skal Drew Houston have udtalt, at Google og Microsofts storage-services kopierer snarere end innoverer.

Det skriver det britiske it-medie V3.

"Vi har haft konkurrenter helt fra starten af. Det problem, vi løser, er svært, og det tog os mange år at udvikle det produkt, vi har. Du opdager og løser kun mange af de problemer, vi oplever, ved rent faktisk af bygge produktet og indsamle nok data til at spotte dem," udtaler Drew Houston ifølge V3.

"Du kan ikke accelerere processen, og vi har haft et ret godt forspring i forhold til de andre. Nu kan vi takket være vores erfaringer lede efter problemer og løse dem, før folk overhovedet indser, at de er der."

Drew Houston pegede fra scenen blandt andet på, at Dropbox har en fordel i, at løsningen ikke binder dig til bestemte platforme, og at det er en af grundene til, at tjenesten nu har omkring 200 millioner brugere. 

Der er dog næppe tvivl om, at tjenester som Microsofts SkyDrive, Google Drive og Apples iCloud allerede har haft konsekvenser for Dropbox - og i stigende grad vil få det.

Det skyldes ikke mindst, at de tre selskaber integrerer cloud-tjenesterne tæt sammen med deres respektive styresystemer og øvrige software- og hardware-produkter.

Læs også:

Test af iCloud, SkyDrive og Google Drive
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere