Artikel top billede

Dropbox håner Microsoft og Google: Derfor er vi bedst

Det vrimler med nye smarte tjenester til online-storage, men Dropbox mener ikke, at Microsoft og Google er værd at frygte.

Stifteren af Dropbox, den administrerende direktør Drew Houston, giver ikke meget for Microsoft og Googles forsøg på at vippe Dropbox af online storage-tronen.

Dropbox er en af pionererne på området ved at lancere sin tjeneste allerede i 2008. 

Under en optræden på en Salesforce-konference skal Drew Houston have udtalt, at Google og Microsofts storage-services kopierer snarere end innoverer.

Det skriver det britiske it-medie V3.

"Vi har haft konkurrenter helt fra starten af. Det problem, vi løser, er svært, og det tog os mange år at udvikle det produkt, vi har. Du opdager og løser kun mange af de problemer, vi oplever, ved rent faktisk af bygge produktet og indsamle nok data til at spotte dem," udtaler Drew Houston ifølge V3.

"Du kan ikke accelerere processen, og vi har haft et ret godt forspring i forhold til de andre. Nu kan vi takket være vores erfaringer lede efter problemer og løse dem, før folk overhovedet indser, at de er der."

Drew Houston pegede fra scenen blandt andet på, at Dropbox har en fordel i, at løsningen ikke binder dig til bestemte platforme, og at det er en af grundene til, at tjenesten nu har omkring 200 millioner brugere. 

Der er dog næppe tvivl om, at tjenester som Microsofts SkyDrive, Google Drive og Apples iCloud allerede har haft konsekvenser for Dropbox - og i stigende grad vil få det.

Det skyldes ikke mindst, at de tre selskaber integrerer cloud-tjenesterne tæt sammen med deres respektive styresystemer og øvrige software- og hardware-produkter.

Læs også:

Test af iCloud, SkyDrive og Google Drive
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere