Her er CMS-opskriften: Sådan får du succes på nettet

Dansk CMS stormer frem på globalt plan og tiltrækker 1.000 deltagere til konference i Bella Center med temaet digitale trends og salg på nettet. Få de gode råd til dine web-satsninger her.

Udnyt databaseret viden om kunderne, lav mere gennemtænkte, intelligente web-løsninger og sørg for, at du kan levere dine produkter og services ekstremt hurtigt.

Det var nogle af hovedbudskaberne tirsdag formiddag på konferencen Sitecore Digital Trendspot i Bella Center, hvor omkring 1.000 marketingfolk, udviklere og web-designere var samlet.
 
"Noget tyder på, at vi har ramt nogle interessante trends. Vi er rigtig glade for, at vi kan samle så mange i dag," sagde Thomas G. Andersen, der er direktør i Sitecore Danmark.

Sitecore blev etableret i 2001 i Danmark og har i dag kontorer i en lang række lande, hvorfra virksomhedens content management-løsninger til websites, intranet og marketing sælges. 

Den .Net-baserede platform driver omkring 32.000 websites på globalt plan - heriblandt store kunder som Siemens, Nestle og Canon. Her i Danmark anvendes Sitecore af blandt andre YouSee, 3F, Det Kongelige Teater, Tivoli og Vestas.

Der er et omfattende partnernetværk og udviklermiljø omkring CMS'et, hvilket også kom til udtryk i Bella Center.

Alting går hurtigere og hurtigere
Sitecores teknologiske satsninger kredser omkring megatrends som mobile, social, cloud og analytics.

Det er da også i høj grad der, at man finder de store muligheder, lød det fra en af talerne, østrigske Dietmar Dahmen, der er ekspert i branding online og på sociale medier.

"Vi bør sætte pris på forandringerne. Det er brændstof til entreprenørerne."

Ditemar Dahmen beskrev, hvordan virksomheder som Kodak og BlockBuster troede, at de kunne slå alle andre med de kort, de havde på hånden.

"Reglen er, at en pistol slår fire esser. Så spørgsmålet er, hvad din pistol er," lød metaforen fra Dietmar Dahmen, der forklarede, hvordan eksempelvis Netflix overhalede Blockbuster, og Flickr nuppede kunderne fra Kodak.  

Han pegede på en af de vigtigste trends inden for digital tilstedeværelse:

"Alting går hurtigere. I dag har eBay en-times levering. Jeg kalder det 'now-ism', og det finder sted alle steder."

Samtidig forklarede Dietmar Dahmen, hvordan nettet ændrer måden, man retter budskaberne mod kunderne på.

"Gammeldags markedsføring talte til masserne. I dag er det absolut induvidialiseret. Det er low reach - high relevance."

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.